Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Fox tv'ye tepkimizi gösterelim !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar

Ferdi tayfur'un baş rollerde oynadığı "memur muzaffer" dizisi ne yazıkki reytingler nedeniyle bitmiştir.Fox tv'ye tepkimizi gösterelim.

mail : Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!

İletişim

İstanbul
Telefon : 0 212 454 56 00
Adres : 29 Ekim Caddesi No:23 Yenibosna 34197 İstanbul

Ankara
Telefon : 0 312 419 26 01
Adres : Ballı Sok. 8/3 Kavaklıdere Ankara

Mesajlarınız için : 0 212 300 88 88
telefon vermek yasak!

cemrem-yasemin Yazan:
telefon vermek yasak!

evt

Yasak olan kendi kişisel telefonunu vermektir. Memur Muzaffer dizisini yayından kaldıran Fox Tv 'yi arayıp şikayetimizi bildirmemiz için verilmiştir. ferdici01 'i bu örnek davranışı için tebrik ederim.

Dedektif Yazan:
Yasak olan kendi kişisel telefonunu vermektir. Memur Muzaffer dizisini yayından kaldıran Fox Tv 'yi arayıp şikayetimizi bildirmemiz için verilmiştir. ferdici01 'i bu örnek davranışı için tebrik ederim.

bncede..!

bncd!!
kesinlikle neden
Arkadaşlar konu çok güzeL konuyu açan arkadaşımıza teşekkürler ancak,konuya verilen cevaplardan hiç hoşnut bir durum yok.Fox tv'ye tepkilerimizi gösterelim dendiğinde verilen cevaplar şu ''bencede'' bencede diyene kadar neden fox tv'ye bu konu hakkında tepkilerimizi göstermiyoruz!!

ArkadaşLar lütfen fox tv ye tepkilerimizi gösterelim eminim herkes ''hiç uğraşamam diyor '' evet bencede bu Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..! adresteki form uzun ama ben size kolaylıkolsun ve daha çok tepki yağsın diye yardım edeceğim yani ben cevaplıycam isterseniz kopyala yapıştırla kolaylıkla kullanabilirsiniz...

Adınız:BillurFun (isteğe bağlı yazabilirsiniz)
Soyadınız:BillurFun(isteğe bağlı bunu yazabilirsiniz)
Cinsiyet___(seçin)
E-posta adresi:____(kendininzinkini verin)
Doğum yılı-Eğitim durumu-meslek-bulunduğunuz ülke-oturduğunuz il-telefon- (bu bilgiler herkese sıkıcı gelebilir banada geliyor onun için kafanızdan atın isterseniz)
Mesajınız:
DeğerLi Fox Tv Yönetim Kurulu'na...
Kanalınızda yayınlanan ''MEMUR MUZAFFER'' dizisinin tekrar FOX tv ekranlarına dönmesini taleb ediyoruz...

(ben böyle yazdım kolaylık olsun die kopyala yapıştır yapın ve ya istediğinizi yazın)

Benden bu kadar kolaylık elimden geldikçe yollayacağım.Kolay gelsin 3

BU ARADA BENİM 5.YOLLAYIŞIM
işallah memur muzaffer dizisi yenikten fox tv ekranlarına dönerrrrrr
Reyting aLmıoSa kimSe $ikayeti dikkate aLmaz ki.Birçok güZeL dizi bitio ama yapıCak bi$ey yok,anCak $öyLe bir deneme sürecine aLırLarsa aLırLar oda 1-2 böLüm.BakarLar yine reyting yok,tekrar ar$ive.
Sayfa: 1 2
Referans URL