10-28-2007, 10:18 PM
10-28-2007, 10:25 PM
bana iki tane yapabilir misin cnm (+4 rep veririm yaparsan)
ilk imza billur yazganın resimlerinden olsun üzerinde billur seni çok seviyorum yazsın ikinci imzaysa merve boluğurun resimlerinden olsun cnm merve_ müjgan yazsın cnm
ilk imza billur yazganın resimlerinden olsun üzerinde billur seni çok seviyorum yazsın ikinci imzaysa merve boluğurun resimlerinden olsun cnm merve_ müjgan yazsın cnm
10-29-2007, 04:31 PM
tabi cnm hemmen yapiyorum
10-29-2007, 04:34 PM
yaaa cnm banada yaparmısın kavak yellerınde denız varya onun rasmı ustunde özge_denız yazsınnn sımdıden saoll cnmm replerıde sımdıden verebılırımmm
10-29-2007, 04:42 PM
tamam cnm hemmen yapyioum seninkini de arkadaslar biraz aceem vardi o yüzden biraz degisik yaptim!!!
müjgancim bu sanaSitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
bide bu var müjgancim:
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
sweety_özge cim buda sana cnm:
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
arkadaslar ilk calismalarim oldugu icin okadar güzel olmadi ama umarim yinede begenirsiniz!!!
müjgancim bu sanaSitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
bide bu var müjgancim:
sweety_özge cim buda sana cnm:
arkadaslar ilk calismalarim oldugu icin okadar güzel olmadi ama umarim yinede begenirsiniz!!!