Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: NickLerimiz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
-kullanıcı adının anlamı

-senin için ne ifade ediyor?

-şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir?
-kullanıcı adının anlamı:Kaandfc Yani Kaan Dörtyüz Fan Clüp

-senin için ne ifade ediyor? 4yüzü Sefdiğimin En Güzel Kanıtı Bence

-şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir? Aslında Memnunum Ama Değişik Olarak Yapmak İstediğim Megaboy Olabilirdi
kullanıcı adının anlamı
chatlak bi insan olduqumn göstergesii(ölymdr)3ve rock dinlmeyi sefdiiğimnde bi göstergesi
senin için ne ifade ediyor? catlak olduqumun en ii kanıtı dielm
şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir?
şuanda memnun deilim değişik olarak yapmak istediğim bi isim var =)Raßis=)
-kullanıcı adının anlamı
kendi ismim Rofl

-senin için ne ifade ediyor?
kendimi ifade ediyorum5

-şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir?

maLLory Yabmak isterdim3

bnde yapiim dedüm3
kullanıcı adının anlamı: deniz ve bir tür çiçek (DEFNE)

-senin için ne ifade ediyor?defnedeniz hatırla sevgilideki denizi ve defne yi çok sevdiğimden

-şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir? şu ana değişiklik yapmak iştemiyorum
adımın anlamı: benim adım oluyor kendileri

senin için ne ifade ediyor: ben i kendimi

adından memnun musun? başka değiştirmek istermiydin veya ne dediysen:hayır memnunum adımdan 3
!!!Eda~Eren~Billur!!!

anLamı:ERen bn ve BiLLuR...5

ne ifade edioR..?:eren ve billuru sevdiiimi..

DeqiştiRmek istioRum..Good
**MiLekoLiq**

yapmak istioRum..3
-kullanıcı adının anlamı ~ BiLLuR we ozmnLaR 12 yşnda oLan küçücüq minecikk 3

-senin için ne ifade ediyor? ~ Hiçbişi 3

-şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir? ~ Memnun diiiLim ama ne koyabiLceemi hic düşnmedim 12 3
-kullanıcı adının anlamı : Meksikada olan bi isim 3

-senin için ne ifade ediyor? çok sewdiğim bi dostumun ismi ! ( meksikalı kendisi 3 )

-şuan da memnun musun veya değişik olarak yapmak istediğin bir isim varmı? varsa nedir? memnunum... değiştirmeye niyetim yok 3
Referans URL