Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Sezen Aksu kırdı geçirdi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sezen Aksu kırdı geçirdi

TÜRK Pop Müziği'nin kraliçesi Sezen Aksu, dün gece Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konserde, şarkılarının yanı sıra yaptığı esprilerle de dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

‘Yıldızlı Turkcell Geceleri’ kapsamında sahne alan Aksu'nun konserini yaklaşık 3 bin kişi izledi. Üç saat sahnede kalan Sezen Aksu’yu, 7'inci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, kızı Gülay Evren, Aksu’nun eski eşi Sinan Özer, Gülse Birsel, Nil Karaibrahimgil, Fahir Atakoğlu, Tolga Karel, Sarp Apak gibi ünlüler de dinledi. Sezen Aksu birara Fahit Atakoğlu'nu da sahneye çıkardı. Ağırlıklı olarak Onno Tunç’un bestelerini seslendiren Sezen Aksu, esprileriyle de dinleyenleri güldürdü. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Aksu, kendisiyle konuşmak isteyen bir kişiye “Yaşlandım, gözüm görmüyor, kulağım da duymuyor. Belim de ağrıdı” diye yanıt verdi. Aksu bir anısını anlatırken de “Müezzin dua okudu” yerine “Müezzin şarkı okudu” deyince dinleyiciler kahkahaya boğuldu. Aksu da “Şimdi gazeteciler bunu da yazar. Aman ha dilim sürçtü. Sizin yüzünüzden konuşmam değişti” dedi.

Bir ara sahnenin önünde duran 3 bin yıllık sütunun üzerine çıkan Aksu, güvenlik elemanını görünce “Anam sen kimsin? Koruma mısın? Beni koruma. Benim korunmaya ihtiyacım yok. Hadi git beni koruma. Benim korumam var” diye takıldı.

Aksu, üç saat süren konserinin sonunda, sahnede daha da kalmasını isteeyen bazı dinleyenlerine de “Sizin eviniz yok mu? Hadi gidin” dedi. Aksu konserinin sonunda uzun uzun alkışlandı.
Referans URL