11-03-2007, 08:06 PM
koç:şuan kendinizi yanlız ve üzgün hissediyorsunuz.gülben ergen:yalnızlık.
boğa:forumda gözüküyosunuz ama sorunlarınız vr kişisel sorunlar.beyza durmaz: bize lüks
ikizler:artık bi karar verin.omu yoksa öbürümü kararsız olmayın.
grup hepsi:üç kalp
terazi:hadi artık neşelen bu kadar gözyaşı yeter o ağlamıyo bile.pinhani:yalandanda olsa.
akrep:mutlusun ve çok hava atıyorsun bu yüzden seni sevmiyor arkadaş seçimine dikkat et.rafet el roman:ben nerde yalnış yaptım
yay
açlarınla problem yaşıyorsun en iyisi tepede topla hemde seni beğenir depresyonlardanda çık artık.nil
epresyondayım.
yengeç
uygularını çok belli ediyosun korkma rezil olmuyosun
bu en doğal şey.grup hepsi:kafana takma.
aslan:yeter artık kendine sahip çık arkadaş değişikliği iii gelir.nil:ben bu yaz
nasıl amaa bnce spr
boğa:forumda gözüküyosunuz ama sorunlarınız vr kişisel sorunlar.beyza durmaz: bize lüks
ikizler:artık bi karar verin.omu yoksa öbürümü kararsız olmayın.
grup hepsi:üç kalp
terazi:hadi artık neşelen bu kadar gözyaşı yeter o ağlamıyo bile.pinhani:yalandanda olsa.
akrep:mutlusun ve çok hava atıyorsun bu yüzden seni sevmiyor arkadaş seçimine dikkat et.rafet el roman:ben nerde yalnış yaptım
yay
açlarınla problem yaşıyorsun en iyisi tepede topla hemde seni beğenir depresyonlardanda çık artık.nil
epresyondayım.yengeç
uygularını çok belli ediyosun korkma rezil olmuyosunbu en doğal şey.grup hepsi:kafana takma.
aslan:yeter artık kendine sahip çık arkadaş değişikliği iii gelir.nil:ben bu yaz
nasıl amaa bnce spr
)))