Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: komik sunucular
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
komik sunucular
Keremcem: "Telefonunuzun sesini biraz kısar mısınız?"

Ece Erken: "Şimdi çok çok değerli iki sanatçı geliyor; Abidin ve Firdevs"

Saadettin Teksoy: "3.5 metre uzunluğundaki bu balık 3 metre 40 santim"

Yıldız Tilbe: "Hiç 3 çocuk babası gibi durmuyorsunuz."
Hakan Ural: "Zaten 2 çocuğum var."

Radyo 3'te bir sunucu: "Don Omar'ın seslendirdiği, The Last Don kompakt diskindeki Dale Don Dale isimli eseri dinlediniz."

Kuşum Aydın: "Studyoda milim ses çıkmiycek hanımlar."

Mehmet Ali Birand: "Çernobil faciası bir faciaydı."

Ercan Saatçi: "Ancak bunu yapmaya ne vaktimiz var ne de zamanımız."

Reha Muhtar (Hasan Mezarcı kendisinin mesih olduğunu anlatırken): "Vah vaaaahhhh!"

Kuşum Aydın: "Sinemciğim istersen ona muhabbet değil de sohbet diyelim."

Kuşum Aydın: "Erkek dediğin sert olur!"

Kuşum Aydın: "Ben de kuş oldum uçtum gittim."

(Stüdyoda Top Gaz adında bir Kıbrıs tüp firması konuşulurken) Mehmet Ali Erbil: "Top gaz! Atıyosun topu, alıyorsun gazı! Top Gaz, Fatih Ürek yönetiminde."
Reha Muhter (Sharon Emel adında biri kocasını bıçaklamış): "Efendim karınız sizi bıçaklarken orda mıydınız?"

Reha Muhtar: "Hz. Muhammedin resmi basılamaz, eeeeeeeeee, çünkü Hz. Muhammedin resmi basılamaz."

Reha Muhtar (Alpaslan Türkeş'in cenazesini anlatırken): "Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı."

Melih Gökçek'İn katıldığı TV programını telefonla arayan hayat kadını: "Melih Bey iyi günler, biz, bizim kerhanede 100 tane o****u, senin gibi bitane o****u çocuğu doğuramadık!!! "

Esra Ceyhan (yeni çıkan şarkıcıya): "Efendim kasedinizi dinledim çok güzel olmuş çok başarılı gerçekten."
Yeni çıkan/konuk şarkıcı: "Kasedim daha çıkmadı haftaya çıkacak."

NTV Muhabiri: "Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz?"
Kurban kesen adam: "Yok bacım onları eşe dosta dağıtacaz"

Zekeriya Beyaz: "Şimdi sayın Cevizkabuğu"
Hulki Cevizoğlu: "Cevizoğlu efendim"

Mehmet Ali Erbil: "Arabalı topu kim bulursa o Türkiye'nin en büyük topudur...."
Kuşum Aydın: "Ay birazdan Türkiye'nin en büyük topunun kim olduğu anlaşilcek"

Bir yöresel Doğu kültürü programında Bülent Serttaş gibi tipler sahneye gelerek: "Selamünaleyküm"
Kuşum Aydın (en son sahneye, onca Doğulu hafif kıro tipin arasına gelir): "Ayol bana selam yok muuuu?"

Reha Muhtar: "Kaza nasıl oldu anlatır mısınız?"
Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ): "Kamyon karşı yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı."
RM: "Peki o sırada ne düşündünüz?"
Mağdur: "Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey."
RM: "Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi?"
Mağdur: "Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu."
RM: "Yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi?"
Mağdur: "Hatırlamıyorum."
RM: "Peki efendim."

TGRT Spikeri (Kestane ağaçlarını etkileyen hastalığı anlatırken): "Kestanemiz büyük tehdit altında sayın seyirciler!.."

Size Anne Diyebilir miyim'den Öznur: "Deveyi görmeden paçayı sıvamak istemem"

Zekeriye Beyaz: "Biz ona Nail Baba diyelim."

Beyaz: "Şu aralarda TV'de sünnet tartışması dönüyor..." (bunun gibi birşey diyordu)
Profesör: "Evet. Bildiğiniz gibi sünnet Türkiye'nin bir gerçeği, gereği........................." (anlatırken)
Beyaz: "Eeee efendim zaten ben espiri olsun diye sormuştum."

Davut Güloğlu (büyük ikramiye çıkarsa): "Hayırseverlere yardım ederim."

Banu Alkan (Ünlüler Çiftliğinde sanki dünyanın her yerini gezmiş kesin görmüşcesine): "Bu dünyanın heeerrrr yerinde hep böyledir!"

Aysu Baceoğlu: "Dalgalar foşurdanarak geliyordu."

Ebru Akel: "Zeynep Hanım ağzınıza sağlık, gelinlerimizin dili olsa da alkışlasa..."

Kuşum Aydın (Beyaz'ın programında telefonda Ahu-Meriç dalgasını anlatırken): "Bence bu aşk gerçek....."
Fatih Aksoy: "Aydın bence ne yaptığını bilmiyor."
Esra Ceyhan (yeni çıkan şarkıcıya): "Efendim kasedinizi dinledim çok güzel olmuş çok başarılı gerçekten."
Yeni çıkan/konuk şarkıcı: "Kasedim daha çıkmadı haftaya çıkacak

hepsi süperss
pua !!! sprs yha saol
ehehe (: süper saqoL (2:(2(((((((
Yeni çıkan/konuk şarkıcı: "Kasedim daha çıkmadı haftaya çıkacak."

bu süperr 3 3 saqoll Cnm
Referans URL