08-22-2008, 03:10 PM
Buqün DeRSHaNeDe 2.deRS tariHti işte..
ßende Ztn Ersin Hocayı çoookk sewerim
Snra o kapıdan girerken Bnde bekliodum kapının önünde ondan önce içeri qirdim ondan sonra ersin hoca Kolunu kaldırdı eli gözüme girdi
- yaaaaaaa hocaaaaammm napıosunuz yaaaaa
-Asıl sn napıosn o benim en sewdiqim parmaqımdı
-O da bnm en sewdiim qözümdü ama
sNRa sınıftan çıktım tuwalete qittm yüzümü yıkadım qeri qeldim sınıfa..DRsn bitmeSine 5 dk waR..eRsn hoca zil çalmadan önce bırakır dersi işte 5 dk önce filan..
Biz sohbet etmeye başladk sınıfça[ersin hocada dahil] Bn ddm ki
-Hocm bn yeni qelen inqilizceciyi sewmedim
-Büşra sorma ztn o da aşaqıda büşra büşra die ölüodu
-Ya hocaamm banane fiqen hoca qirsinn
-Hey yarabbim..Sn türünün son örneqi misin?
-Sayılır
O sırada maalesef zil çaldı
Ama teneffüste ayşeqül sıla bn yaqmur aşaqı indik ersin hocanın yanına
bilqisayarda müzik dinlio saqolsn ohh
Bn içimden qeçirdiqimi sanıodm meqer dışımdanda sölemişim
-İnşallah balkondaki kurabiyeleri kuşlar yemiştir..
Ersn hoca:
-Ne kurabiyesi
-Süt kurabiyesi
-Nie koydun ki balkona
-Ya sabah annem saqolsn önüme koydu yiyim die ama bn yemedim annem yemediqimi anlamasın die balkona koydum inşallah kuşlar yemiştir..Yemediysede nasıl olsa annem nöbetçi buqün ben ewe qidince o kurabiyeleri bi şekilde yok ederim..
-Aman yeme sakınn Kilo alırsın sonra
-Aynen öle oldu zatenn bu yaz tatilinde tamı tamına 750 qram kilo aldım yaaa...Bu qidişle iice şişman olcam
-Hadi yaaaaaa çok belli ediosn bnce sn zayıfla büşra 750 qram çok belli oluo burdan.
Yine zil çaldı sınıfa çıkmak zorunda kaldık
ßende Ztn Ersin Hocayı çoookk sewerim
Snra o kapıdan girerken Bnde bekliodum kapının önünde ondan önce içeri qirdim ondan sonra ersin hoca Kolunu kaldırdı eli gözüme girdi - yaaaaaaa hocaaaaammm napıosunuz yaaaaa
-Asıl sn napıosn o benim en sewdiqim parmaqımdı
-O da bnm en sewdiim qözümdü ama
sNRa sınıftan çıktım tuwalete qittm yüzümü yıkadım qeri qeldim sınıfa..DRsn bitmeSine 5 dk waR..eRsn hoca zil çalmadan önce bırakır dersi işte 5 dk önce filan..
Biz sohbet etmeye başladk sınıfça[ersin hocada dahil] Bn ddm ki
-Hocm bn yeni qelen inqilizceciyi sewmedim
-Büşra sorma ztn o da aşaqıda büşra büşra die ölüodu

-Ya hocaamm banane fiqen hoca qirsinn
-Hey yarabbim..Sn türünün son örneqi misin?
-Sayılır

O sırada maalesef zil çaldı
Ama teneffüste ayşeqül sıla bn yaqmur aşaqı indik ersin hocanın yanına
bilqisayarda müzik dinlio saqolsn ohh
Bn içimden qeçirdiqimi sanıodm meqer dışımdanda sölemişim-İnşallah balkondaki kurabiyeleri kuşlar yemiştir..
Ersn hoca:
-Ne kurabiyesi
-Süt kurabiyesi
-Nie koydun ki balkona
-Ya sabah annem saqolsn önüme koydu yiyim die ama bn yemedim annem yemediqimi anlamasın die balkona koydum inşallah kuşlar yemiştir..Yemediysede nasıl olsa annem nöbetçi buqün ben ewe qidince o kurabiyeleri bi şekilde yok ederim..
-Aman yeme sakınn Kilo alırsın sonra
-Aynen öle oldu zatenn bu yaz tatilinde tamı tamına 750 qram kilo aldım yaaa...Bu qidişle iice şişman olcam
-Hadi yaaaaaa çok belli ediosn bnce sn zayıfla büşra 750 qram çok belli oluo burdan.

Yine zil çaldı sınıfa çıkmak zorunda kaldık