Sitede 3. rütbe güncellemesi yapılmıştır ve sonuç olarak bazı d-modların görevini iyi bir şekilde yerine getirmedikleri tespit edilmiştir.Görevini iyi yapmayanların rütbeleri düşürülmüştür.Bu yüzden yeni d-mod alımları başlamıştır.Lütfen 1-2 mesajı bulunan kişiler boşuna konu açmasınlar.Çünkü konuları kaale alınmadan kilitlenecektir.Tüm ilgilenenlere duyurulur...
Adminim bende olmak istiyorum.İyi bir şekilde yapacağıma sonuna kadar eminim konu sayım 35 mesaj sayım 122 yeterli mi?
seker_billur d-mod olmak için uygun kişisin ancak ayın üyesi yarışmasına katılmışsın.Bu yarışmaya katılanlar yarışma süresince rütbe sahibi olamıyorlar
peki bn olabilirmiyim pit10 sanırım 66 konum var msj sayımm da 600 civarında???
peki bn olabilirmiyim pit10 sanırım 66 konum var msj sayımm da 600 civarında???
10 gün daha beklemelisin çünkü kasım ayının üyesi sensin ve bu zamanın dolması gerekiyor...
ben katılamabilir miyim? ben de ayın üyesi yarışmalarına başvurdum ama kazanacağımı sanmıyorum zaten..
eğer kabul edilirse ben de başvuruyorum..
bende moderatör olmak istiyorum mesaj sayım önemli değil flood yapmıyorum paylaşımlarım çok dün üye oldum ama bence iyiyim sizce admin?
bende olabilrim siteye yeterince katkım olur (photoshop,gif,imza...gibi siteye yaptığım çalışmalarda var)birçok yerde modluk yapıyorum d-mod olursam sevinirim

:)
bende olabilirmiyim 6 adminliğim var mesaj sayım 56 resim paylasımıda yapıyorum hiç bi yarısmaya katılmadımda
Bnde d-mod olmak istiyorum..Mesaj sayım 686.Konu sayım 80..Photoshop birazda olsa biliyorum..Seçilirsem işimi en iyi şekilde yapacağıma söz veriyorum..