Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: başarı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sizce nasıl elde edilir?bencee(ben ankarada(2238 kişi)arasında 1.olarka sölüorm ve bu sınava hiç çalışmamıştım)sınavları ve dersi sevmek lazım arkadaşım matematiği sevmiyorum diyo sonrada görüyüoruz yanlışlar havada uçuşuyo 5
ya bide bu yanlışların hocayada bağlı olması gerek eski hocamızla mat.ım 5ti şimdi bi hoca geldi okulda fln en yüksek puan 50 mi ne
sorular ne kdr kazık olabilir mi demeyin gerçekten çok zor 2bu yüzden mattan başarı elde edemedim bu sene diğerleri 5 zaten 3
başarı:çalışmak azim
eger soru başarıysa; hedefindekine ulaşabilmektir bence eger beklentileri karşılamaksa insan her zaman başarısızdır çünkü insanlar doyumsuzdur...yanlış mıyım
bence başarı birazda "hırs" a bağLı Çünkü ben geçen sene yani 6.sınıftayken ilk yazılıdan(Fenden) 78 aLmıştım....ÖyLe üzüldüm kiii çünkü benim fenim hep 100 Den aşağı gelmemişti..100 yanında 70 neydiii!? düşündüm ve o zmndan itibaren Fene bi çalıştım bi çalıştım kendime yediremememi çalışmakla hazmetmeye çalışıyordum belkide...Sonra 2.yazılıdan 96 aldım öyle sevindim ki ogün....o gün bu gün Fenden hep 90-99 arası alıorum!Sigara
size tavsiyem: eğer bi dersi başaramıosanız kesinlikle eski konuları tekrar edin ezberlemeyin,öğrenin,böylece unutmazsınız...
Mesala matematikten tam sayıları anlamamışsanız Denklemleri asla kuramazsınız..Ve ertelemeyin çünkü erteleyince hepsi yığılıp kalıyoo..ve sonunda başarınızı kutlayın!!Give_heart2
Secret başarılarr
Referans URL