Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: ''Önüme gelene öptürdüm''
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Salih Güney'den sonra sinemada önüme gelene öptürdüm' diyen Müjde Ar yine şok ettiNTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' adlı proğrama konuk olan Salih Güney ile eski rol arkadaşı Müjde Ar arasında ilginç diyaloğlar yaşandı. Müjde Ar, Salih Güney'in hayatında çok önemli bir yerinin olduğunu ve onun sayesinde sinemaya adım attığını belirtirken, Salih Güney de önce bir filmde sevgilisi rolünü oynayan Müjde Ar'ı 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki ' Bihter' rolü için yönetmen Halit Refiğ'e kendisinin tavsiye ettiğini belirtti.

Daha önce Türk Sineması'nda Salih Güney gibi öpüşen birisinin olmadığını söyleyen ünlü oyuncu Ar, yine canlı yayında ilginç itiraflar yaptı. Müjde Ar, 'Salih'in çok iyi öptüğünü daha önce sululuk olarak söylemişim ama gerçek payı da çok. Ben Salih'ten sonra sinemada önüme gelene kendimi öptürdüm. Ben zaten bir başladım, ondan sonra 'Ooo Müjde'ye yumulalım' dediler. Bundan sonra ne kafamı kıstırıp ırzıma mı geçilmedi, ne sahneler. ne sahneler...' şeklinde konuştu.
saqoL eSqi
öNéMsiZz SéNaa
Referans URL