Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: basit bi soru çok dikkat istioo :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
iki adam varmış ikiside polis bunlar bi kadına aşık oluo ve biri bu kadın la evlenio. diğeride çok kıskanıo arkadaşını öldürmeye karar verio. bir gece devriye gezerken arkadaşını öldürüo ve ordan kaçıo. sabaha karşı diğer polisler ceseti buluo hemen adamın karısını felan arıolar.sonra devriye arkadaşını arayıp haber veriolar telefon da şöyle diolar:çabuk buraya gel arkadaşın öldü. adamda olay yerine gidio arabadan indiği gibi polisler kelepçeyi takıo katil sensin diolar. :5 ama nerden anlıolar???
parmak izinden mi?
Hayır öyle birşey değil ben biliyordum bunun benzeri bir sorunun cevabını parmak izi fln değil..
ya ben buldum gibi ama nasıl anlatçam sizeD
wala yha ben burdan cıkana kadaar bulmam lazım kafam allak bullak oldu 3:Dama sanırsam o adamın eşiyle ilgili bi tüyo war ama nee?3:Dsırlar dünyası na hoşgeldiniz 3:D
arkadaşlar bulun bakam ben sorunun cevabını biliyorum ve bu cevap sorunun içinde mevcut 3 MAtığınızı kullanın

yoshym Yazan:
parmak izinden mi?

hayır

Bence sen nerden biliyosun diolar ve öyle takıolarr bu arada hoşgeldin Yücel abiiii
ya uff dilimin ucunda
olay yeri karakolmu oluo 12 pff kafam iice karıştı 3
ÇÜNKÜ ÖLDÜREN ADAM POLİS
Sayfa: 1 2 3
Referans URL