01-08-2008, 03:24 PM
yha hoşbulduk arkadaşlar size bir yazı yazacağım
lütfen konuyu silmeyin
Sıçan bey(Fare) Tıstan (kara fatma)
Evvel zmn içinde kalbur saman içinde zamanın birinde Sıçan beyle Tıstan hanım evlenmiş.Şıçan Bey Birgün Bir Düğüne Gitmiş.Tıstan hanım içerlemiş(gücenmiş niye onu götürmemiş die) Tıstan da başka bir yere gidiyim die yola çıkmış, fakat yağmur yağdığı için yollar çamur olmuşş O sıradada develer kervendan geçiyormuş(yoldan geçiyormuş)
Devenin bastığı yer göl olmuş.Tıstan Hanım o göle düşmüşçırpınmış çırpınmış çıkamamış.Sonra Sıçan beyin arkadaşını görmş.Sıçan beye haber yollamış
Haber:
Sıçan beye diyesiz saçı uzun seylan hnm, boyu uzun beylan hnm, deve izi dengiz(deniz) olmuş düşmüş suya çıkamıyor.
Sıçan bey koşarak gelir :
Sıçan Bey; elin ver bana çekerek,
Tıstan Hnm;HADİ GİT KÖPEK BEN SENLEN KÜSÜREK.
Sıçan Bey; elin ver bana çekerek
Sıçan bey kızar:
TISTAN HNMI GÖLÜN İÇİNDE ÇİĞNEYEREK BOĞAR
KÜSEREKE BASARAK
bU KDR HADİ İYİ GÜLMELER
:rofl:
lütfen konuyu silmeyin
Sıçan bey(Fare) Tıstan (kara fatma)
Evvel zmn içinde kalbur saman içinde zamanın birinde Sıçan beyle Tıstan hanım evlenmiş.Şıçan Bey Birgün Bir Düğüne Gitmiş.Tıstan hanım içerlemiş(gücenmiş niye onu götürmemiş die) Tıstan da başka bir yere gidiyim die yola çıkmış, fakat yağmur yağdığı için yollar çamur olmuşş O sıradada develer kervendan geçiyormuş(yoldan geçiyormuş)
Devenin bastığı yer göl olmuş.Tıstan Hanım o göle düşmüşçırpınmış çırpınmış çıkamamış.Sonra Sıçan beyin arkadaşını görmş.Sıçan beye haber yollamış
Haber:
Sıçan beye diyesiz saçı uzun seylan hnm, boyu uzun beylan hnm, deve izi dengiz(deniz) olmuş düşmüş suya çıkamıyor.
Sıçan bey koşarak gelir :
Sıçan Bey; elin ver bana çekerek,
Sıçan Bey; elin ver bana çekerek
Sıçan bey kızar:
TISTAN HNMI GÖLÜN İÇİNDE ÇİĞNEYEREK BOĞAR
KÜSEREKE BASARAK
bU KDR HADİ İYİ GÜLMELER
:rofl:
tşkk