Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: rütbe alırsam
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
rütbe alırsam paylaşımlarım çoğalacak 71 konum var d-mod yada mod hiç farketmez yanlış konular açmayacağım, saçma konular açmayacağım, konudan 2 tane açmayacağım Lütfen adminimm söz
ebru ve billur eğer daha fazla mod olmak için ısrar edersen banlanabilirsin. ayrıca paylaşım yapmak için illa mod olman gerkmiyo zaten...
Mod olmak farklı birşeydir ben paylaşımımı üyeykende yaptım sende üyeyken paylaşım yapmalısın eğer iyi olursan adminler seni ödüllendirecektir.Bundan emin olabilirsin moderatör olmak sorumluluk almak demektir işini iyi yapman gerekir...Sadece burda moderatör olmak önemli değildir zaten bu siteye üyeysen bir moderatör kadar değerlisindir.Fazla ısrar etme derim zamanı gelince ödüllendirileceksin...Çalışmalarını bekliyoruz...
ebru ve billur bunu sana gerek Dedektif gerek ben defalarca belirtik ama sen ısrarla rütbe için konu açmaya devam ediyorsun.Biz neden rütbe alamadığını belirtince "tamam adminim" diyorsun ve aradan belli bir süre geçince yine aynı konuyu açıyorsun ve ben hâlâ seni banlamamak için sabrediyorum.Senin için neden bu kadar sabırlı olduğumu da anlayabilmiş değilim açıkcası.İyi niyetli ve saf kalpli olduğunu düşündüğüm için olsa gerek.Konu kilitlenmiştir.
Referans URL