02-02-2008, 04:29 PM
Olay bir üniversite yemekhanesinde başlıyor yer bulamayan öğrenci profesörün yanındaki boş yere oturur ve bunu hazmedemeyen profesor -olum Öküzler ile kuşlar hiç yanyana olur mu? der. öğrenci kısa bir cevapla masadan ayrılır -Hocam ben o zaman uçayım. Buna kinlenen profesor öğrenciye özel bir sınav kağıdı hazırlar ancak öğrenci tüm soruları eksiksiz cevaplar ve tam puan alır, buna şaşıran profesor sınavdan bırakmayı aklına koymuş olduğu için öğrenciye bir soru sorar ve doğru cevaplarsan tam puan vereceğini söyler . - Olum yolda yürürken iki tane torba çıktı karşına birinde para diğerinde akıl vardır hangisini alırsın der. öğrenci fazla düşünmeden cevap verir - Tabi ki para olanı alırım hocam. Hocada yanlış cevap ben olsam akıl olan torbayı alırdım der. Hazır cevap öğrenci altında kalmaz. - tabii hocam insanın neye ihtiyacı varsa onu alır demiş. Buna sinirlenen hoca sınav kağıdına büyük harflerle ÖKÜZ yazmış ve öğrenciye vermiş. Öğrenci tam sınıftan çıkarken dönmüş ve hocaya seslenmiş. -Hocam sınav kağıdına imzanızı atmışsınız ama benim notum nerde.
Hocadan bir daha haber alınamadı ---alıntı---
Hocadan bir daha haber alınamadı ---alıntı---