Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Kasım 2007 ayının üyesi aday başvuru formu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ayın üyesi yarışmalarımız başlamıştır.Kasım 2007 ayının üyesi yarışmasına aday olmak isteyenlerin başvuruları burdan yapılacaktır.Aday olmak isteyenlerin aşağıda belirttiğim hususları ciddi ve doğru bir şekilde cevaplamaları zorunludur.Yapılan başvuru birdaha kesinlikle iptal edilmez..!!!Yarışmayı kazanan ve ayın üyesi seçilen kişiye +100 rep verilecektir.Forumda rütbe sahibi olanlar yarışmaya katılamayacaklardır(Resim-Team,D-Mod,Mod,SüperMod vs.).Başvuru süresi 15 Ekim 2007 tarihinde sona erecek ve oylama başlatılacaktır.Oylama süreci ise 30 Ekim tarihinde sona erecektir.Eğer yeterli katılım ve başvuru bulunamazsa o ayın üyesi seçilmeyecektir.

Nick :
Mesaj Sayın :
Konu Sayın :
Sitemizde Geçirdiğin Site : (Günde ne kadar sitemizde duruyorsun?)
Forum Rütben :
Yarışmaya Katılmanın Sebebi : (Rep/Diğer-Belirtiniz)
BNDE KATILIOM AMA YENİ ÜYEYİMMM BİLLUR Fan duyurulurr
[/color]
Nick :acemi_billur
Mesaj Sayın : 12
Konu Sayın :3
Sitemizde Geçirdiğin Site : (Günde ne kadar sitemizde duruyorsun?)her gün
Forum Rütben :yeni billurcu
Yarışmaya Katılmanın Sebebi : (Rep/Diğer-Belirtiniz)öylesine
başvurularınız dikkate alınmıştır.acemi_billur daha fazla paylaşım yapmanız beklenmektedir
Bende ayın üyesi seçilmek istiyorum.Eğer seçilirsem şimdiden herkese teşekkür ederim.

Nick:**_Irmak_**
Mesaj sayım:Maalesef daha 11
Açtığım konu sayısı:2
Sitemizde geçirdiğim süre:1 saaat
Forum rütbem:yeni billurcu
Yarışmaya katılma sebebim:Arkadaşlarımıza örnek olmak benim için büyük bir gurur.Ama olmadıysam bu beni çok üzer.Benim bu yarışmaya katılma sebebim sitede sevilen ve saygı duyulan bir üyemiyim onu öğrenmek.

Başvurumu dikkate alırsanız sevinirim!...
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL