Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: bu fırsat kaçmazzz!!!!:D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar +2 böyle imzalar yapıyorum ama eğerki siz beğenmesseniz zaten ben bu imzaları kendimce beğeniyorum ama birisini seçerseniz beğendiğniz bir tanesini ben ondan size yaaprım buyrun ve resimler sizden çünkü ben çok resim bulamıyorum ve inanınki yaptığım imzaların çok daha güzelini yaparım Oesi

[img]Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..![/img]

buda ikincisi bunda 2 resim var

[img]Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..![/img]

inanınki daha güzelini yaparım.bana GÜVENEBİLİRSİNİZ...
tmm cnm o zmn bana ikisindende bu resimlerden yap ok +4 repini veriorum bkliorum
üsütüne nickimi FENERBAHÇE ve semih şentürk yaz ok?
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
al jnm ikisinede ayrı ayrı resimlerden koy ok?
yazı çk uzunn01361
flood için özürr onun yerine sana bunu yaptım çok kötü ama kesinlikle daha güzel oldu didem billur mu yazim yoksa didem semih mi???Ok
didm semih cnm
BEN RESİM EKLEYEMİYORUM SAĞ TUŞ YASAĞI DİOLAR AMA BEN HİÇ BİŞİ EKLEYEMİYORM , SİZ NASIL EKLİYORSUNUZ ,
AMA BANA LÜTFEN YAP RESİM EKLEYEMİYORUM BENNNNN SAĞ TUŞA BASINCA BU SİTENİN DRESİ ÇIKIO.SEN BANA MERVE BOLUĞURLU YAP JANEM ÜSTÜNDE SEDEF YAZSIN YETER 3
Canım Kusura Bakmayın artık p.s.bti..o yüzden yhapamıorum lütfen mod.lar ktlynin..:!2
Ok2 Ama hiç bişi yapmadın ki zaten 2(
programın süresimi bitti ????
hangi program ???
tşk hangi program
Referans URL