Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Saç yaparken Mustafaya yakalanırsan:D[bir Şebnem ve Büşra KLasiqi...]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Şimdi son günLerde yani[13-14 ve 15 şubatlarda]sonderslerimiz boş geçio çünkü öğretmenler topLantısı oLuo...Bugünde[15 şubat 2008]boş geçti son ders...Biz sınıftaki süper beşliye sinir oLuoRz..[Şebnem,ben ve Cem]sınıf başkanıda Mustafa35sonra biz ŞebnemLe mustafadan izin istedik...ve tuvalete gittik...Orda saçımızı yapıoruz...ben yine beceremedim yada Şebnem beenmedi diim...Aldı tarağı eline saçımı yapmaya çalışıo...25 dk.filan oLdu...Sonra bi ses:<Şebnem,Büşra napıyosunuz?>Mustafanın sesi...01361tabi biz orda gülmeye başladık çünkü mustafa kızlar tuvaletinin nerdeyse içine giricek...Ve taklitimizi yapıyo3Biz hem rezil olduk hemde bol bol güldük...3Mustafada içinde tabi...[sonrasınıda anlatıım o süper beşli bozuldu mustafanın bizimle ilgilenmesine..(bu kadar katlanamıyolar yani)Mustafa da sırf gıcıklıqına onlara izin vermedi...Sonra Elif çıktı<herkes gidio biz neden gitmeleyimmm>dedi bende <biz herkes diiliz tamam mı>dedim...şebnem çoktan sınıfa gitmişti bile..Bende söyleyip direk sınıfa gittim..arkamdan<Allah allah>diyodu...qıcık yaa...Sinir oLuoRm Elife...ama sonraaaaaaaaaaaaa Girl_devil
Müdür girdi içeriye...Tabi elif ve süper beşli açtılar saçlarını...Müdür onlara bi kızdı bi kızdı hehe biz şebnemle ohhh ohhhh yapıorz tabi20Müdür çıkar çıkmaz biz gülmeye başladık ama ne gülmeeeeeeLaugh sinir oldular ve bozuldular...Mustafada bizi başkan yardımcısı ilan edince iice sinirlendiler..yuppiiiiiiiiLaybacklaugh ne kötüyüz dimi3 Sarcastic_hand
ii olmuş büşra lafı koymussun 3 böLe sinirLer Var işte ya napcan:-) 3
Rofl ÖyLeyim...Zaten sinirLenince veya biriyLe aram bozukken acaip Laf çakarım320 10
ama Şebnem yoq sayar....hiç ilgilenmez yüzünü görünce kafasını çevirir...bense tam tersine kavga için yaratıLmışım sanki20 3
hehe iii yapmışın valla afarin 5
bencede ii yapmısın3
ßende öLeyiM..yani asla altta kalmam bu yüzden hiç bulaşmıoLaR3
5 sağol paylaştığın için..
önemLi diiL(:5
paylaşım için sağollllllll
3 önemLi diiL3
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL