Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Girmeyen Kalmasın Çözene +2Rep
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Soru şu; Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?

cevapLaR???
bu daha önce veRiLdimi biLmiyoRumMm!! vaRsa özüR... 3
hmm güzel soruu3düşüneyım bıras3
yataının altından sesler geliyor..24
bune yaaww walla hiç bişi anlamadım
farlar saate yansıyınca ordan yatağın altınımı gördüü acabaa saçma olduuu 01361
yoksa neden baksınklii yanee
ceset duvara yada saate yansıdıı öle baktıı kızz
kız ölmuşki nasıl ses gelcek3
evt kafa yormak lazımmmm şöyle olabilir mi kız aslında ölmemiştir arabanın farı cama kırmızı olarak yansımış sa eğer içeri gelen kırmızı şıkı kızın yüzne çarpmış ve arkadaşıda onun öldüğünü zannetmiş olabilir mi

saçma geldi ama şansımı deniyim 3
çünkü saatLe yatak paraLeLdir ve yataqın aLtınada az biraz ışık deqmiştir(:3
tmm ozamn benim cvp doğruu
hayır cevap= Saat 12:30 ve saatin akrebi ve yelkovanı yatağının altına işaret ettiği için mi?
ne alakada olabilirr Rofl
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL