Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: ERkekLeR bi zahmet içeRi..[erkekLer neLeRe kıRıLıR,NedeN kıskaNıR??!!]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ErkekLeRden yanıt bekLioRm...KızLaRda yazabiLiR(:
qeneLde eRkekLeR neLeRe kıRıLıR ve neden kıskanıR biLmek istioRm...
BiLmek isteme nedenime geLince orasıda bana kaLsın(: 3
erkekler,sevgılıleri,baska,bı,erkege,bakıyosa,kıskanır,baska,erkeklere,ii,davran ıp,ona,fazla,yakın,davranmazsan,kırılırrrr5
saqoL ösqecim3 Başka?3
ölee işte
kendisndenn daha yakışıklıı biirr erkekk olduğundaa ve onu kız arkadaşıyla konuşurken yakalarsaa çokk kırlıırr ve kıskanırr heraldeE
emin oLmadıqınız şeyLeri yazmasanız ii oLuR...yazıLan şeyLeRide yazmaın!!bi kere söyleyince anLıoRm merak etmein gerizekaLı diiLim...AyRıca mutLaka yazıcam diede kasıntı yapmaın!!ikinci baskı yapıp sunmaın!!
mesela benım eskı sevgılım yanımdakı sınıf,arkılerımden,bıle,kıskanıodu,yanı,ondan,baskasına,daha,fazla,ilgı,gosterme n,onları,kırabılıyo,yaa,zaten,genel,kıskandıkları,sey,baska,erkeklerdır,3:D(daha,aklıma,baska,gelırse,yasarımm)
ben bi erkek olarak sewgilimin yanında erkek bulunmasına kızmam ama çok yaklaşırsa ve labali davranırsa kırarım kafasını 3
saqoL ösge3 aynen öLe...sınf arkadaşLarımdan kankamdan bile kıskanıo3(:

¤¤_©_ߣK$_®_¤¤ Yazan:
ben bi erkek olarak sewgilimin yanında erkek bulunmasına kızmam ama çok yaklaşırsa ve labali davranırsa kırarım kafasını 3

3 tipik erkek örneqi3

neresi tipik :p 3 niye benim sevgilimie düzgün davranmayanı dövmeyeim mi 3 yanına yaklaştırdığıma dua etsin 3 3 :p aslında sabrederdim biraz 3

¤¤_©_ߣK$_®_¤¤ Yazan:
neresi tipik :p 3 niye benim sevgilimie düzgün davranmayanı dövmeyeim mi 3 yanına yaklaştırdığıma dua etsin 3 3 :p aslında sabrederdim biraz 3

seninki iiymiş..biz dışarı çıkamıoz yaa..3 saqoLsun Batuhana matematikte nasıl başarılı olacağını sorucam..sordurtmuo ama ben bulucam bi yoLunu(:

Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL