Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: herkez sever bayramı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar herkes sever bayramı ama sevmedm sevmijem...bayramda koyjaqtm bunu ama koyamadm...çoq ağladım ama koyamadım..simdi koyuyoum annemi ve beni....ve anne me yasdıqlarımı...

Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!

Buqn tek başıma yolunu bilmediim bi mezarlığa qittm.Annemle babamın ellerni öpmek için.İlk defa kendm qittiim için tamamen hislermle yürüdüm souk taşlarn arasnda..We elimi attım ilk taş babama aitti.Çağırdı beni biliorm.Ama önce anneme qitmek istedm.Gittm..Adını orda qörünce dayanamadm ağladm..Hıçkıra hıçkıra...Sessiz deil..We o*nla knşmaya başladım...

-Bayramn mübarek olsn ANNEM.Bak kmse yok.Sadece ben qeldm..Biliomsn anne? Herkes bnmle qurur duyuo.Senin sayende.Aaa toprağının üstndeki yoncalarda yağmur damlaları war anne.Dier mezarlarda yok (: Sen özelsn,bnde snn bi parçan.Eksik kalan hayatını bedenmle ben yaşatıorm annemm. Resim çekinelim mi anne ?!

Siz sıcacık elleri öpmeye çekinirken-öpmek istemezken; ben buz qibi,ölümü hissettiğim bu taşı öpüorm işte.! Ama aslada qocunmuorm.O ellerden daha sıcak çnkü.Hanqnizin annesnn elnde adı we soyadı,doum we ölüm tarihi yazıo? (: İşte bnm annem bu yüzden özel.

Yazamıcam daha fazla.

lütfen annenz yanınızdyken kıymetini biln ve her bayrm öpün ellerini...sonra bnm gibi çok geç kalırsınız
cnm bunları sn mi yazdın 2 yani annen gerçken öldü mü ?
ayyy cnmmm 2 2 2

avrilzulal Yazan:
cnm bunları sn mi yazdın 2 yani annen gerçken öldü mü ?

12:S

yaa gerçekten çok üzüldüm ):
sen mi yazdın harbiden yaa çok kötü 2
gerçekten öylemi yha çok kötü bi durum 2
2 2 üf yha çok üzüldümm2 biz şmdi annemizin babamızın sözünü dinlemiorus ama ölü olsalar..2 2 ağlıorm valla yha çok üzüldüm..2 ilk defa forumda bi mesaj bni bu kadr üzüo..2 geçmiş olsn cnm benim yha......
evet...
Referans URL