Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: daha 4.sınıfa giden bir çocuk bakın atatürke nasıl hakaretler yağdırıyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar iananamıyacaksınız ama daha 4.sınıfa giden bir erekek çocuğu atatürke resmen hakaret ediyor

alıntıııdır!!!!!

tarih 13 şubat 2003 ve bir çocuk ailesiyle beraber dolma bahçe sarayına gelmiş ve çocuğun elinde bir mektup atatürkün yatağına atmış bunu gören görevliler mektupta ne yazdığını merak etmişler ve mektubu açıp okumuşlar mektupda aynen şöyle yazıyormuş..

'''senden nefret ediyorum neden herkes seni bu kadar seviyo anlamıyorum ülkeyi kurtardın ne oldu hah çok umrumdaydı hem buda yetmezmiş gibi kitaplarımızada girdin senin hayatını ezberlemek zorundamıyım benn senin yüzünden derste başım şişiyor öğretmen seni anlatıp duruyo ama ben derste uyuyorum merak etme senin hayatını dinlemek hobim deil senden nefret ediyorum tamammı hele o bakışın b*k dan farkı yok...sana olan nefretim sayfalarca bunu bu mektuba yazmama gerek yok tmm mı yaa sanane niye ülkeyi kurtarıyosun sanane hem sen olmasaydın elbet başkası kurtarırdı ülkeyi şanslısın sen sadece bendede sendeki şans olsa bende kurtarırdım ülkeyi ama merak etme musti en az 50 yıl sonra unutulucan kimse sevmiyo seni bunu o kafana sıksan süper edersin kemiklerin sızlasın 57 yıl yaşamızsın az değil be keşke 7 yıl yaşasaydında başımıza bela olmasaydın off be derslerde bıktım artıl öğretmenin seni dır dır anlatmasından herkesin seni övmesinden bıktım artık seni sevmiyorum tamammı kimse seni sevmiyorr senden nefret ediyorum....çok umrumdaydı ülkemi kurtarmann....''''
bence ATATÜRK'Ü baya kıskanmıs.ama daha cok küçük ilerde yaptığından utanıcaktır.teşekkürler
bişii deil...yaptığıı yanlışıı anlarrr inşallahh
o çocuğu elime geçirirsem kötü olurr
sanırım öğretmeni çocuğa atatürkün hayatını anlatmış ama bizim bu kadar rahat yaşamımızı ona borçlu olduğumuzu onun ne kadar büyük bir lider olduğunu anlatamamışş
çok sağolll
bişii deill
sağol şimdi böyle diyorsa ileride n'par bilinmez...
ilerdee hatassınıı anlicak ve yaptıkalrından pişamn olucaktırr bnecee......bişi deill
çoçuğa bak ya ama adı üstünde çoçuk yorum yapmıcam 3
Referans URL