02-29-2008, 09:50 PM
Bir gun klark anne ve babasi konusurken odanin onunden gecer ilk baslarda umursamaz ama daha sonra anne ve babasinin Kardesi jimmy hakkinda konustuklarini Duyar
odanin onunde oldugu yerde diz coker ve dinler kardesi cok hastadir klark in anne ve babasida bunu konusmaktadir ameliyat olmasi gerekmektedir jimmy nin ama ailenin durumu musait olmadigindan ameliyat edicek paralari yoktur ve klark in babasi annesine artik jimmy i bir mucize kurtarabilir der klark dolmus gozleri ile odasina dogru kosar yataginin altindan domuz kumbarasini cikarir ve evden firlar kumbarayi kirdiktan sonra 5euro 10 cent olan parasini eline alir ve eczaneye gider eczaci cok iyi giyimli biri ile konusmaktadir bir ara klark a doner ve Ne istiyorsun Genc Adam der
Bir mucize istiyorum Efendim Der klark
Eczaneci onemsemez ve burda oyle seyler satmiyoruz der
Ama klark kararlidir gozunden akan yaslari sildikten sonra soyle der
Bakin Bayim bana Bir Mucize Lazim satin alicak param var der
Daha sonra guzel giyimli adam klarkin yanina gider
Ne Yapicaksin Sen Mucizeyi Diye Sorar?
Klark KARDESIM der...yutkunduktan sonra sozune dewam eder O cok hasta efendim ve babam sadece onu bir mucizenin kurtaracagini soyledi Der..
Ne Kadar Paran Var Diye Sorar Iyi Giyimli adam
5 euro 10 Cent efendim der Klark
Bu Bir Mucize almak icin yeterli bir miktar beni evine gotur der iyi giyimli adam
Bu adam sehrin en iyi doktorudur jimmy i alir ve masraflari karsilayarak ameliyat eder jimmy hizla iyilesmektedir artik Bir Gun Tekrar Anne Ve Baba evde konusurken Kac Paraya maal olmustur bu mucize acaba der anne
Klark Gulumser Cunku Artik Mucizenin Ne Kadar Ettigini Biliyor
Sadece 5 Euro 10 Cent ...