03-03-2008, 04:26 PM
ßiz 2 ders tartıştık bu konuyu..
Matematikte böle anLamsız şeyLer nerden buLunur biLmiorm
nese qeçeLim...
şimdi Ahmet Çetin'in banka hesabını 2.000 YTL para yatıyoR..Ahmet beyde bunu harcıyor...1 yıL sonra parayı yatıran kişi ortaya çıkıyor..ve hesapta yanlışlık olduğu ve yanlışlıkla ahmet çetin'in hesabına yattığı öğreniliyor..Ahmet çetin ise devletin kendisine bu parayı bağışladığını çiftçi olduğu için yardım ettiğini sandığını söylüyor..Ahmet çetin göz altına alınıyor..
Sizce kim haksız..Bence her ikiside..çünkü parayı yatıran nereye yatırdığına bakmamış,Ahmet çetinde sorgulamadan harcamış...Bizim tartışma noktamızsaa; Sınıfın çoqu bana yatırılsa bende harcardım dio..
peki siz ne diosunuz???!!
Matematikte böle anLamsız şeyLer nerden buLunur biLmiorm
nese qeçeLim...şimdi Ahmet Çetin'in banka hesabını 2.000 YTL para yatıyoR..Ahmet beyde bunu harcıyor...1 yıL sonra parayı yatıran kişi ortaya çıkıyor..ve hesapta yanlışlık olduğu ve yanlışlıkla ahmet çetin'in hesabına yattığı öğreniliyor..Ahmet çetin ise devletin kendisine bu parayı bağışladığını çiftçi olduğu için yardım ettiğini sandığını söylüyor..Ahmet çetin göz altına alınıyor..
Sizce kim haksız..Bence her ikiside..çünkü parayı yatıran nereye yatırdığına bakmamış,Ahmet çetinde sorgulamadan harcamış...Bizim tartışma noktamızsaa; Sınıfın çoqu bana yatırılsa bende harcardım dio..
peki siz ne diosunuz???!!
sonuçta suçlu ben değilim :=)