Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: araba
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Vatandaş parasını biriktirir ve söle güzelmi güzel doğan araba alır çıkar yola.hem arabanın tadını çıkaracak hemde kontrol edecektir...gaza bastıkça basar 80...90...100...110... derken wııjjtttttt yanından siyah bişey gecer...bizimkisi biraz daha yüklenir 130....140...145... wıjjtttttt bu sefer kırmızı bi şey gecer ve o anda her şey kararır altüst olur.bizim vatandaş gözlerini bi acar bir havuzun içinde, karsısında iki kişi daha var.kulak misafiri olur.
-gardaş sen nasıl öldün?
-valla ben rengi siyah yepyeni bir bmw almıstım yolda bunu denemek istedim tam şöle yüklendim gaza pat önüme bi doğan çıkmaz mı.onun yüzünden virajı alamadım kaza yaptım öldüm..peki ya sen nasıl öldün?
-valla ben de kırmızı bi mercedes almıştım bende onu denemek için yola çıktım aynı senin gibi bende gaza bastım tam o anda önüme doğan bi araba çıktı sollarken hakimiyeti kaybettim ağaca çarptım öldüm.
Bu ikisi bizim vatandaşa dönerler:
gardaş sen nasıl öldün?
-ulan ben sizin... siz benim yanımdan öle bi hızla gectiniz ki benim araba duruyor zannettim inmeye kalktım....
teşekkürler
tesekkürlerrrr
ben bu konu kuru bi teşekürü hakketmiyo ama neyse 12
walla repı hakettın gokaycımm
Referans URL