03-08-2008, 02:26 PM
sen kime cirkin imasinda bulunuyorsun yelloz, seni ben paramlan doverim!
"tutalım bakalım libidolarımızı, nereye kadar tutabileceksek.. şunu hiç bir zaman unutma bebeğim, doğanın emrettikleri karşısında ne senin gibi tatlı bir serseri durabilir, ne de benim gibi küçük bir prenses.."
aaay kalitemi bozdurdu yine bana...
sacit,söz gecesinden beri beni aramadın, mesaj attım cevap yazmadın,şaşırdıım, yoksa ilişkimizde yolunda gitmeyen birşeyler mi var??
'' aaaaaah! salon çizgimden çıkarttınız beni beeee!'',''beni aramadın sacit.ne sen,ne vahşi caziben ne de kollarındaki dövmeler.hiçbiriniz aramadınız beni!'',
oooooooppppppppp çuuuuuşşşşşşşşşş tepsi popo keltoş kasma kendini bbbbbbeeeeeeeeee sen merak etme burhanım
Hayat enerjimle döverim seni-burhanım-pintik-oyyyyy-piyasadan silerim seni-paramla döverim seni-ayyyh
KOP BURHAN KOPP
Şaşırdımm ..!!
senin karşında türküyenin 14.zengini duruyo Sadettin!!
böbeğim
zıtrinko
-ha
zönkkkkkkk
yendumu guzz
ayyy sacit sana bakınca sevgilisini kesip yiyenleri anlıyorum
tamam babacım peki babacım oldu babacım
hoşt fatoşt
ayh sinirlendim ama acıktım yaa
Gerizekalının başkanı, kaç yatelayse vercez parasını kızımmm..!
Şaşırdım...!
yemek yerken oyalama bnii beaaa

"tutalım bakalım libidolarımızı, nereye kadar tutabileceksek.. şunu hiç bir zaman unutma bebeğim, doğanın emrettikleri karşısında ne senin gibi tatlı bir serseri durabilir, ne de benim gibi küçük bir prenses.."
aaay kalitemi bozdurdu yine bana...
sacit,söz gecesinden beri beni aramadın, mesaj attım cevap yazmadın,şaşırdıım, yoksa ilişkimizde yolunda gitmeyen birşeyler mi var??
'' aaaaaah! salon çizgimden çıkarttınız beni beeee!'',''beni aramadın sacit.ne sen,ne vahşi caziben ne de kollarındaki dövmeler.hiçbiriniz aramadınız beni!'',
oooooooppppppppp çuuuuuşşşşşşşşşş tepsi popo keltoş kasma kendini bbbbbbeeeeeeeeee sen merak etme burhanım
Hayat enerjimle döverim seni-burhanım-pintik-oyyyyy-piyasadan silerim seni-paramla döverim seni-ayyyh
KOP BURHAN KOPP
Şaşırdımm ..!!
senin karşında türküyenin 14.zengini duruyo Sadettin!!
böbeğim
zıtrinko
-ha
zönkkkkkkk
yendumu guzz
ayyy sacit sana bakınca sevgilisini kesip yiyenleri anlıyorum
tamam babacım peki babacım oldu babacım
hoşt fatoşt
ayh sinirlendim ama acıktım yaa
Gerizekalının başkanı, kaç yatelayse vercez parasını kızımmm..!
Şaşırdım...!
yemek yerken oyalama bnii beaaa