Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: msn nickleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir zamanLar neŞem varDI... Hayata güLen gözLerim , GüzeL konuŞan DiLim , HerkeSe SevgiyLe yakLaşan bir kaLbim varDI !.. Ama şimDi ne neŞem, Ne güLen gözLerim, Ne SevgiyLe yakLaŞan kaLbim var !.. YanLIzCa agIr SözLerim , NefretLe bakan gözLerim , Kin DoLu bir yüregim var.!

İLkiNDe BaŞaRaMaDıYSaN BiR DAha DeNe!..SoNRa BiR DaHa..BiR DaHa... SoNRa VaZGeÇ SaLaKLıĞın ALeMi YoK.

sQzLerin Buyuk Yuregin Kucuk.. yanLi$Larin CQk DQgRuLarin yQk .. Kendine GQre sansLisin Bana GQRe ZavaLLisin!.

Ben senın ılkokul yıllarımda sık sık yere dusurdugun kursun kalemın gıbıyım! Dıstan bakıldıgında sapasaglam, ama ıcı paramparca...

şimdi gitmek zamanı belki geride yaşanmış yada yarım kalmş anları bırakark...

Bedeli Be$ Para Etmiyor A$kın,İ$ime.
Gelmedimi Çeker Giderim, Yeni Gelenlere
Fedadır A$kım, Bilirim Kendimi Ben Kolay
Severim..

sİL göZüNün YaLnızLıkLaRıNI O aN FıSıLdA dUvaRLaRa AdImı

ßénî øLdûrméyên âcî,ßénî Gû¢Léndîrîrir

çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok
tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar ...

? Beş PaRa eDeR mi VarLığın. ?
Ki YokLuğun BeNi AcıtSın
ALem EğiLsin ÖnünDe, Ben EğiLmem...

' $ ==» ρяєη¢єѕѕ вєηιм !!!

Yoldan biri geçti demin, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, Bir zamanlar ki sevdiğin, Bir düşün hak verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN.

Beklemek güzeldir güzelim Dönecekse eger beklenen.... Özlemek güzeldir güzelim Özlüyorsa eger özlenen..

Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gerçek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya çiksa keske...

Özledigim ne sensin ne de bir baskasi... özledigim gerçekten hissetmeden bana "seni seviyorum" demeyecek biri..

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?.

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...

Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir...
saol cnm
teşkürler...
BİŞİ DİİL ARKADAŞLAR 3:dOk
teşekkürler;)
Sayfa: 1 2
Referans URL