Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Karısına inek hediye etti !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Hakkari'de Kasım Tatlı isimli şahıs, Sevgililer Günü sebebiyle 24 yıllık evli olduğu 7 çocuk annesi eşi Miran Tatlı'ya sağımlık inek hediye etti.

Ev ekonomisine yardımcı olacak hediye ineği alan Miran, son derece memnun olduğunu, sütüyle çocuklarını besleyeceklerini söyledi. Aynı zamanda devlet memuru olan Kasım Tatlı, aldığı ineği 24 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşine hediyesinin büyük anlam taşıdığına dikkat çekti.

Kasım Tatlı, "Bugün Sevgililer Günü. Ben aslında eşime daha güzel şeyler alırdım. Kendisine sürpriz olsun diye böyle bir şey yaptım ve inek aldım. İnşallah beğenir." diye konuştu.

Hayvancılığın tekrara canlanmasına katkıda bulunacağına inanan Tatlı, "Aslında Hakkari'de son 2 yıla kadar hayvancılık ölmüştü; fakat son iki yıl içerisinde Valiliğimizin ve Tarım İl Müdürlüğü'müzün desteğiyle hayvancılık yeniden canlandı. Bunu da bir fırsat olarak değerlendirme düşüncesiyle böyle bir şey düşündüm. İ

İnşallah bundan sonra bir tek inek değil 3-5 inek hatta desteklenirse daha cins ve daha güzel inek almayı düşünüyorum. Eşimde son derece memnun oldu. Dar gelirli memur ailesiyiz daha büyük bir şey almak isterdim ama, ekonomimize destek olmasını da istedim." açıklamalarında bulundu.

Miran Tatlı ise, eşinin kendisine hediye ettiği inek için son derece memnun olduğunu; sütünü sağacağını ve çocuklarını bu sütle besleyeceğini söyledi. Ahırdan çıkarılan ineği kar altında alan Miran Tatlı, eşine teşekkür etti.

Öte yandan, Hakkari'de faaliyet gösteren Eğitim ve Sanat Derneği HESKA-DER Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaçmaz, "Eşe Mektup" başlığıyla yayınladığı mektubu marketlerde ve çarşıdaki insanlara dağıtarak bu anlamlı günde sevgililerini zararlı alışkanlıklardan ve özellikle sigaradan vaz geçirmelerini istedi.[/i]
inek mi almış 12
hehe saoll 3
önemli değill5
bnce gayet doğal çünkü bnde hakkarideyim snki burası il değilde bir köy
neyse tşkler3
önemli değil Sigara
saol cnmmm
hahaha3
önemli değil =)
Referans URL