Arkadaşlar BillurFun ßuluşmaları yapalımmı ??.. İstanbulda bir buluşma olsa fena mı olur? herkes istanbul içerisinde bulundugu yerleri yazsın.. ona göRe bir bukuşma ayarlayalım.. Ben istanbul Anadolu yakasında heryere gidebilirim.. Pendik kartal tarafları hariç. üsküdarda oturuyorummm..
bir an önce aytarlarsak cok gzl olur.. birlikte fotograflar çekilir piknik fln yaparz artk.. tanışırız.. krdeş gibi olurz birbirimizi göRncee

kötü fikir oldugunu sanmıyorum.. Hepimizin ortak noktası Billur

bence bu daha sonra olsun
Bence güzel bir fikir.Ancak ben bu konuda pek birşey yapamam.Çünkü İstanbul'da değilim.Co-adminler ve Dedektif bu konuyu düşünebilirler

Şöyle yapabilirsibiz Bi fikir verem eger billuryazgan a ulaşmak ve onunla bir görüşme ayarlamak istiyorsanız Gazeteci ve magazincilere @mail atın ve billuryazgan a nasıl ulaşabileceginizi sorun Onlar eminimki bu konuda yardımcı olucaklardır Benim arkadaşim 3 -4 gün ugraşti ama Sonunda Ulaşmişti Aylin Çoşkun' a eger kafanızda buluşmak varsa bi fikir size
Arkadaşlar ben henüz billurla buluşmak değil, ilk önce birbirimizi tanımayı düşünüyorum.. Eger ilk buluşmamızda birbirimizi tanırsak 2. buluşmamızda billuş'umuza ulaşabiliriz.. Ve birbirimizi tanıdıgımız için billura daha güzel sürprizler fln ayarlayabiliriz.. bnce cok dha iyi olur.. billur'a 2. buluşmada ulaşmaya çalışalım.. az katılım olrsa kötü olabilir çünkü..
İlk önce istanbulda bir buluşma ayarlayalım.. Resmler çekip sitede paylaşırız..
Snra hngi illerde çk fan varsa oralardada buluşma olabilir.. ama herkes bulundugu il ve ilçeyi söylemesi lazım.. ßir an önce hazırlanalm bencee