Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Üye ResimLerimiz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaslar Buraya Üye Resimleri Konulucaktır..
kız gzllmiş kimkii acabaa yaa....Rofl
Lütfen Burası Sohbet Yeri DegiL..Ama Seyma'cım lütfen Resmin Varsa Buraya Koy..Bi tek Sen DegiL..Tüm ÜyeLer..=D
bizee diosun kendi resminizi koyun die ama sen kendi resminii koymuonn başkasının resmini koyuyon nese bu son mesajımdıı...3

şeymoş Yazan:
bizee diosun kendi resminizi koyun die ama sen kendi resminii koymuonn başkasının resmini koyuyon nese bu son mesajımdıı...3

haklısın ve kimse resmini koymaz ve koyan olsada 3-4 kişi koyar 5 çünkü bu konu açılmıştı kimse koymadığı için kilitledim... burasıda öle olursa kilitlerim ve daha açılmaz...

tm ama kendimi begenmediim icin koymadım..Yoksa Koyardım..!2Tamam ben koyamadım..O zaman Kolaysa [Sen] KoY!
eğer biri koyarsa fotorafını bende koyarım sorun olmaz yani
Ve flood icin özür..Peki adminim siz nsL uygun Görürseniz..Ama o zaman arkadaslar lütfen..Kenid Resminizi kyoun..!Burasıda kİTLENMESİN..!
tartışacaksanız kilitlerim bu konuyuu lütfen tartışma çıkarmayınız... resmi olan koyar... kendimi beyenmedim die koymamazlık etme sen kötü görebilirsin ama bence kötü gzl ayrımı yapmıyoruz... hem nasıl desem belki buradaki üyeyi hergün görüoz ama farkında değilizdir... o açıdan bakın lütfen tartışma yapmayın
İlk olarak ben eklemek istedim 5

Devamını Ekleyeceğim 3
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL