Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Böyle imzalar yaparım +2 rep sudan ucuz.. (en fazla 3 ünlü)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Şunları lütfen doldurun

Hangi ünlüleri istiyosunuz:
Hangi renkleri istiyorsunuz2arka planda isterseniz en az 3 tane)
Üstünde neler yazsın:

Şimdi örnek yaptığım bir imza:

Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
ünlüler: electrovamp and avril 5
arkaplan: Sana Bırakıorum
Üstünde: UkaLa_CocuK yazsın 5

yaparsan +12 rep 5

UkaLa_CocuK Yazan:
ünlüler: electrovamp and avril 5
arkaplan: Sana Bırakıorum
Üstünde: UkaLa_CocuK yazsın 5

yaparsan +12 rep 5

Buyrun:
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!

tmm çok gzl teşekkürler
jnm banada pelin karahan ve ibrahim kendircili yaparsan coq sevinirim
arka planı sana kalsın
ezgi yazarsa sevinirim
jnm bana şebnem ferahlı ve beren saatli
arka plan sana kalmış
şebnem ferahın olduğu bölüme senin gibisi yok şebom beren saatli bölüme melekleri kıskandıran bir güzellik yzarsan istediğin kadar rep verrim5
bana şebnem ve avril lı yaparmısın cnm arkaplan sana kalsın üzerinde 'melthosh' yazsın eğer güsel yap...... +4 rep vericem
Hangi ünlüleri istiyosunuz:emre aydın şebnenm ferah
Hangi renkleri istiyorsunuz:mor pembe kırmzı..
Üstünde neler yazsın:emre&şebnem bide şeyma yazsın

rocker_girl Yazan:
arka plan sana kalmış
şebnem ferahın olduğu bölüme senin gibisi yok şebom beren saatli bölüme melekleri kıskandıran bir güzellik yzarsan istediğin kadar rep verrim5

beren saatli bulamadım cnm başka ünlü söyleyebilirsin yada sende resim varsa gönderebilirsin

Ezgicim bu senin:

ebru ve billur Yazan:

rocker_girl Yazan:
arka plan sana kalmış

beren saatli bulamadım cnm başka ünlü söyleyebilirsin yada sende resim varsa gönderebilirsin

Ezgicim bu senin:

*mltm* bu senin:
Şemacım buda senin:

rocker_girl mesajını okudum imzan hazır:

banada yapsana erenli,beyonceli ve melissa m. li nickim yazsın
Sayfa: 1 2 3
Referans URL