Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Hayatınızda Duydugunuz en güzel espiriyi paylaşmak istermisiniz..(iceri)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ewt konu baslıgındanda belli ztN ... bn o kdr espri duydum ki hatırladıkca yazacam ...

bigün de okuldan servislerle eve dönüoz bnm kuzen önde oturuyo gelen geçene çığlık atıo sokaqa bi kızın yanından geçioduk kız dalgın dalgın yürüo bnm kuzen bi çığlık attı kız korkudan 2ye ayrılıodu taby servisteki herkes yerlerde...

>>Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

Arkadaşlar ders öncesi kapıda takılıyolar. Hoca geliyo ufuktan. Yeni traş olmuş. Bizim arkadaşta "oo hocam damat traşı olmuşsunuz, evleniyo musunuz" diyo. Sonra sınıftan bi kız olayı yanlış anlamış aa hoca evleniyo falan diyerek bütün sınıf hocanın evlendiğini duyuyo. Tabi herkez olayın sadece yanlış anlama olduğunu biliyo ama ben hariç. Ben gerçekten evleneceğini zannediyorum. Neyse sadede geliyim. Sınıfta bi sessizlik oldu. Çıt çıkmıyo desem yeridir. Sessizliği boziyim dedim. "Hocam" (bekledim burda ciddi bişey söylicemi zannetti) "flört aşamasında mısınız" demem mi. Dedim valla. Sınıf koptu hoca bi sinirlendi. Bizimkiler ders boyunca gülüyolar Ben olayı yanlış anladığım için yüzüm kırmızı

Arkadaşla camide cuma namazı kılacağız farzına duracağımızda her imamın yaptığı gibi şu anons geldi sayın cemaat lütfen safları sık ve düzgün tutalım ve espri geliyor.........
ulen sanki imam serbest vuruş kullanacak bize baraj kurduruyor...
ben
namazd iptalll...... fatal error ,5

bi ara biyoloji yazılısı oluyos.birbirimisden baktık doğal haliyle hoca yakaladı.4 kişiyiz.gidin müdür yardımcısının odasına.koridorlarda da kamera var.biz girdik.kızdı hoca çıkın dışarı dedi.ama sesini duysanız koparsınıs.bizde koptuk dışarda kahkaha atıos.hoca yine çaırdı.Kordiorda kamera varya bisim kahkaha atışımısı izlettirio.biz bi acaip oldk.ordan bizim ark da dioki.hocam o ben değilim

Bir Cuma Günü İngilizce Dersinde Hoca Sınıfdaki 12 Kişiyi Disipline Vermiş Kimsede Çıt Çıkmıyor..Neyse Ders'e Girdik Öğretmen Kitabları Açtırdı Sataşacak Birileri Arıyor..Gözüne Tam Birini Kestirdi Adını Sölüyecek Sınıf'a Bir Hoca Girdi..
Aydan Hocam Demesiyle Benimde Bende Dünyadan Demem Bir Oldu.. Sınıftaki Herkez Koptu Hocada Bütün Ders Benim Ve Arkadaşlarımın Kafasını Şişirdi

Geçen hafta tarih dersindeyiz göktürkleri veya uygurları işliyoruz ikisinden biri bunların bi imparatoru var Bumin kağan diye bu bir tane prensesi babasından istiyo ama babası vermiyo daha sonra Bumin Kağan babasının imparatorluğunu ele geçiriyo ama prensesi yine alamıyo tarih hocası anlatıyo bu arada ve espri geliyo bende dedimki : boşver Bumin sana kızmı yok uheehu sınıf yerlerde tabi

Birde meşhur otobüs anıları kimin yokturki dimi bir gün okula giderken kalabalık herkes üstüste pelikan gibi tek ayak üstünde duruyoruz soguk hava zaten okul yolumuz deseniz virajları dillere destandır otobüs şoförü desen bir dert kendini ralli yapıyo zannediyor deli gibi kullanıyodu arabayı hafif bir rampayı indik durakta durduk şöfor ayağı kalktı bağırdı arkadaşlar frenimiz patladı bundan sonra hiç durmadan devam edicez eğer isteyen varsa devam etsin yok diyorsanızda inin ya gülsenmi ağlasanmı memleketimin haline.........vALLA İNDİM BÖYLE Bİ DELİYLE DAHA NEREYE KADARKİ

qecen qün babamla tatLıcıdayız adam tatLıyı tarttı 20 ytL sonra eLini koydu tarTıya 100 küsür ytL oLdu o an espriyi patlattım abi senin eLde baya para ediomus hasdakjsd

bizim ersin die bi arkadas var en arka sırada oturmuş konuşuoz derste felsefe bi muhabbet açıldı ben bişiler dedim
ark: itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.
ben: olm o et deilmiydi lan.
ark: Yok olm et olsa ben yerim.
Ben: (dersinde felsefe olmasından dolayı sanırım kişiliği atacak yer aradığımdan) sen et yiyorsun köpekde et yiyor o zaman sen köpeksin
Ark: olm balıkta et yiyor
Ben: o zaman köpekbalığısın...

Yine matematik dersindeyiz arkadaslar rahat durmuyor bir birlerine vuruolar derste Hoca yanlarına geldi

Hoca: İkinizde kalkın yürüyün tahtaya
Hoca: Şimdi birbirinizi tokatlayın
İkisi : Hocam ama
Hoca : Siz vurmassanıs ben vurucam

Mecbur Bunlar birbirlerine tokat atmaya başladı bizim sınıf yine gülmekten ölüyor İkiside okkalı okkalı geçirio Süperdi

Benden şimdilik bu kadar sizde yazın Editlicem zamanla xD
Biz buqün spoR yapmayı özendiRmek için yüRüyüş yaptık..CumhuRiyet okulu bizi sinir etti..3 5 7 10 zaFeRe bibeRon fLn dioLaRdı sonra bizim salaklarda bağırmaya başladı..benim bi yanımda ALp. bi yanımda Batu vaRdı ..Biz 3mizde susuoduk bizimkiler kendilerini yıRtıolaR3 sonRa batu bana döndü dedi ki: ' AksaRay zaFeR ii yoLcuLukLaR diLeR.!' ay qüL qüL öLdüm5
SonRa biz ayşeqüL hocanın evinin önünden qeçioduk ben 'hocaaaaammmm' die baqıRdım milletde baqıRmaya başLadı aLpeRende hocanın kızına 'kııııııızzzz Öyküüü' die baqıRıodu(:
kardeşim bana "abla maasanın üzerinde ki tarağı verir misin?"diye sordu
bende evtttt orada bir tarak var demiştim
çok gülmüştük
ama söyleme tarzım önemli

Rofl
Referans URL