Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Youtube'a video eklemek
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bana en çok sorulan sorulardan bir tanesi de bu.Youtube'a nasıl video eklerim.Şimdi o sorunun cevabını veriyorum.YouTube'a video ekleyebilmek için öncelikle kayıt olmanız gerekmektedir.Kayıt olmak için Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..! tıklayınız.Adrese giriyoruz ve sağ taraftaki formdaki bilgileri dolduruyoruz.Size gerekli olan yerleri yazıyorum.

Email Address: Gayet açık e-mail adresinizi yazıcaksınız.

YouTube Username: Youtube'da kullanmak istediğiniz nickinizi yazıcaksınız.Yanında küçük boyutta yazılmış "check" vardır.Ordan kullanıcı adınızın kullanılabilirliğini kontrol edebilirsiniz.Eğer kırmızı yazıyla "Username unavailable" yazdıysa kullanıcı adınız geçerli sayılmamış demektir.Eğer yeşil yazıyla "Username available!" yazdıysa kullanıcı adınızı sorunsuz kullanabilirsiniz demektir.

Password: Kullanmak istediğiniz şifrenizi yazıcaksınız.

Confirm Password: Password kısmında yazdığınız şifrenizi bu bölümede yazarak şifremizi doğruluyoruz.

Country: Otomatik olarak seçilir zaten bu bölüm.Sizin yapacağınız birşey yok.Yanlışsa (ki zannetmiyorum) değiştirebilirsiniz.

Postal Code: Burası sizin için zorunlu değil.Sadece Amerika,İngiltere ve Kanada için posta kodu soruyor.Burayı boş bırakabilirsiniz.

Gender: Burda cinsiyetinizi belirticeksiniz.Male-Bay Female-Bayan

Date of Birth: Bu bölümde doğum tarihinizi belirteceksiniz.

Verification: Bu kısımda ise sağ tarafa gördüğünüz harflerin aynısını kutucuğa yazıyorsunuz.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra "Sign Up" butonuna basıyorsunuz.Kayıtta vermiş olduğunuz msn adresinize mail gelecek.O maili açıyorsunuz ve içindeki linke tıklıyorsunuz.Mailinizdeki linke tıkladığınızda "Your e-mail has been confirmed" gibisinden mavi bir yazı gelecek karşınıza.Üyelik işlemleriniz tamam.Şimdi videonuzu youtube'a eklemeye geldi sıra.

Sağ üstteki My Account yazısına tıklayıp sağ tarafa Kullanıcı İsmi ve Şifreyi yazarak giriş yapıyoruz.

Giriş yaptıktan sonra tekrar MyAccount yazısına tıklıyoruz.Açılan yerden sol üstteki UploadNewVideo adlı butona tıklıyoruz.

Çıkan yerde;

Title:Videonun ismi.

Description:Video hakkında açıklama.

Tags:Videonun arama motorlarında bulunmasını sağlayacak kelimeler.

Bunları doldurup Video Category'i seçtikten sonra Continue Uploading butonuna tıklıyoruz.

Yeni açılan sayfada File bölümünden Browser(Gözat,Upload vb. isimdede olabilir) butonuna tıklıyoruz ve yükleyeceğimiz videoyu seçiyoruz ve ondan sonra alttaki Upload isimli butona tıklıyoruz.Videoyu Ekler eklemez acmak isterseniz böyle bir uyarı alırsınız."The video you have requested is not available.If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process."
Bir süre beklemeniz gerekmektedir.

Tüm bu işlemler ücretsizdir
teşekkürler peki nasıl video yaporuz
Buyur canım inşallah anlamışsındır...
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=kmiekmmkeemksd6.png][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/6940
şimdilik bu kadar devamı yarınnnnn
paylsm içn tşk
teşk.
tsk büsracim
ben video ekleme işlemini yaptım ama videom eklenmemiş.lütfen bana yardım edinnn
tamamda bende youtube'deki formu doldurdukdan sonra 'sing up' a tıkladığımda' Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com.' bu yazı çıkıyor ne olur bana yardım edin
bana yardım etmenizi çokistiyorum n'olur 2 19
dnz_bill sen bana yardım edebilirmisin?
**qökhan**
daha fazla üstüste mesaj yazarsan banned sebebin olbilir dikkat et ve de üst üste mesaj yazma..
Referans URL