10-13-2007, 04:58 PM
10-13-2007, 10:39 PM
adminim walppaper i nasil yapabiliriz yani bide nasil süslüyebiliriz?
10-18-2007, 01:13 PM
evet bende merak ettim nasıl süsleniyo ve nasıl walpaper yapılıyo
10-18-2007, 03:46 PM
bende imza nasıl yapılıyo birleştirmeler falan onu ıstıyoru ltfn tşşşşşşşşşşkkkkkkk
10-22-2007, 04:50 PM
sedasu Yazan:
bende imza nasıl yapılıyo birleştirmeler falan onu ıstıyorum ltfn tşşşşşşşşşşkkkkkkk
ewet bende bilmiyorum yardımcı olursanız seviniriz
10-22-2007, 05:43 PM
imza dersini en kısa zamanda daha doğrusu müsait olduğum bir zamanda yayınlayacağım.Wallpaper'ı bilmiyorum bilen arkadaş varsa yayınlasın
10-23-2007, 03:43 PM
bnde diyorumki photoshoptaki history brush toolu photofiltre nası indirices ?
10-24-2007, 06:27 PM
simdikden tskler adminim
11-02-2007, 03:42 PM
adminim ben bişe sormak istiyorum photoshop cs 2 yi açtığımda bi kod istiyo bende imzalarımı ımagereadyden yapmak istemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen 

11-09-2007, 07:16 PM
Arkadaşlar kusura bakmayın.İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla bu tür problemlerle pek ilgilenemiyorum. Bu konuyu tamamen unutmuşum.
Şimdi;ezgi__billur photoshop'u indirirken full versiyonu indirmemişsin.Sorun bundan kaynaklanmaktadır.Bir Photoshop CS2 seriali bulursan sorununu çözebilirsin.Google'da bulabilirsin.İmza gibi şeylerin yapımında genellikle photoshop kullanılır.Doğrusunu söylemek gerekirse imageready'nin kullanımını tam anlamıyla bende bilmiyorum.Photoshop'a çok benziyor ancak ben imageready'i kullanmıyorum.
Melis_Maus;wallpepar işine gelince ise photoshop kullanıyorsan brushlarla resmi çok rahat süsleyebilirsin.
Cream;sorunu tam olarak anlayamadım.Photoshoptaki history brush tool'u photofiltreye aktarma gibi bir şansın yok.History brush tool photoshop'un bir aracıdır ve bunu başka bir programa aktaramazsınız.
İnşallah kısa bir zaman zarfında süsleme dersini yayınlayacağım
Şimdi;ezgi__billur photoshop'u indirirken full versiyonu indirmemişsin.Sorun bundan kaynaklanmaktadır.Bir Photoshop CS2 seriali bulursan sorununu çözebilirsin.Google'da bulabilirsin.İmza gibi şeylerin yapımında genellikle photoshop kullanılır.Doğrusunu söylemek gerekirse imageready'nin kullanımını tam anlamıyla bende bilmiyorum.Photoshop'a çok benziyor ancak ben imageready'i kullanmıyorum.
Melis_Maus;wallpepar işine gelince ise photoshop kullanıyorsan brushlarla resmi çok rahat süsleyebilirsin.
Cream;sorunu tam olarak anlayamadım.Photoshoptaki history brush tool'u photofiltreye aktarma gibi bir şansın yok.History brush tool photoshop'un bir aracıdır ve bunu başka bir programa aktaramazsınız.
İnşallah kısa bir zaman zarfında süsleme dersini yayınlayacağım