Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: 13 şehit verdik!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Şırnak'ta hain saldırı: 13 şehit

Şırnak'ta terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda 13 askerin şehit olduğu bildirildi.

Şırnak''ta hain saldırı: 13 şehit
ANKARA (CİHAN)
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda 13 Silahlı Kuvvetler mensubunun şehit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğimize, 07 Ekim 2007 tarihinde terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda 13 Silahlı Kuvvetler mensubu şehit edilmiştir. Terör örgütü mensupları, yurt içerisinde operasyon birliklerimizle, yurt dışına kaçış noktalarında ise ateş destek vasıtalarıyla takip edilmektedir. Terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerde ortaya çıkan bu tablo, mücadele azmimizi ve kararlılığımızı daha da artırmıştır."

Yarın Tören Yapılacak

Şehit olan askerlerin cenazeleri askeri helikopterlerle Şırnak Askeri Hastanesi'ne getirildi. Şehitler için yarın 23. Sınır Jandarma Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlencek.
Alıntıdır...
ya ben çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin2:(2
evet ya çok kötü bir duygu 2
Lanet Olsun PKK...
aynen çok üzldüm saoll
bencede cok kötü bir duygu....tsk
bişey değil
Referans URL