Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Burhan Altıntop'tan İnCiLeR
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
* Papucumun satanistiiiiiiii!

* kimki bu. kim bu böyle senli benli konuşiyy... kimki bu beni dişlerimin arsından konuşturiyy... kimsin lan sen kimsiiiinnn. kimsin ulan kimsiiinn

* hıııı ama siz beni yanlış anladınızzz amaaa...

* yetti be kes sesini bıktım usandım senden zaten elektirik yuklendim valla ha parçalarım seni yetti lann ...

* lütfen ama sacit bey eger vuracaksanız sağ meme ucuma temas etmezseniz sevinirim...

* caycı tanrıverdı yukseklerde cok gusel good okumus egıtmlı profsor derecdekı bır adam yanı burhan altıntp tuu kaka vay anasını yaa ...

* bır burhan altntop kolay yetsmıykı yaa agsımda gumus kasıkla dogduysam benim gunahım neee...

* ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz ...

* Kibilây bey ...

* bir buhran altıntop kolay yetişmiyi..bu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi için kaç yıl geçti biliyiniz mi? Zoonnk!! tam 37 yıl şimdide sadece üç beyin hücresi çalışan bu köyllüüü bana kafa tutuyııı olacak iş mi buu?

* bırak kızzz ben ütilerim daha paçalı donu bile dört çizgi yapıyıı devee...

* ama saciiitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona "heyy gearry what's going on? diyirim oda bana şeyy diyi... bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten ...

* dev anası ,dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ,ayı ayı ayyuu arryoureaadyy ...

* sacit beyin aklına girip giriyosun türlü katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadüfe bak tesadüfe bak ve tesadüfe bak beni o gece akrep sokiyiii ...

* aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi ...

* bende nisantası cocuguyuum ...

* ben gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısır fısır konusiisniz ...

* gerizekaliii,brlöööff yapiiiii,brlöööffff yapiyiiii...

* bu mu robert deniro, de niro.... yandan yemişiii....

* burada beyaz turklere karsi buyuk bir onyargi var

* yani uçağa binip gitmişliğim yok. ama biliyorum yani biliyorum. çok film izlediğim için san fıransisko sokakları atlı karınca fayton...

* geri! geri! başkasının yaptığı şeyi hayatta yiyemem ki ben! geri! gary...

* ben de nisantasi cocuguyum ben de acik ogretimi bitirdim...

* güzel olur ,evet güzel olur..ben zaten çok severim emrivakii...

* Gaffur gel kardeşim,denize düştüm sana sarılayım

* çikooo niye bana haber vermiyisun gerizekalı herseyden haberin varda..ağlıyip duruyosn! offf!...

* Bastığı yerii inletii dev anası apartmanı zelzeleye uğratii dev anası gerii ayuu ayuu ayuu are you ready

* Bilgisayardaki esmer bumba senmiydin.Aaa iblis iblissin sen sirsiri.

* o erotik mesajları atanda sendin.Aaa iblis nasıl morali bozdun ama iç dünyam şu anda çökmüş durum da.Sanal
ortamda da mı rahat yok neden bana sanal ortamda rahat vermiyorsun sirsiri salak sapığı iblis ..

* Anam!!Tokyoda saat 5 e geLii yav!!Ne kadar geç oLmuşşş!!

* gaffur seni fiziksel olarak yıpratırım

* Seni yıpratırım bakk sana taktım bakk buna yandan bakk senin üzerine giderim ileri gitmeni engellerim.satanisstt ben kedileri çok seviyurum uzak dur kedilerden ağzını burunu dağıtırım see-ni-in

* Ben de diyirim niye benim başım ariyii,meğer burnumun dibinde kocaman bir ayak varmış, çek ayaklarını gaffurr...
sqL...............................
önemsizzz
saqoL jnum Rofl
Saqol canım
saol cnm
çok seviorum bu adamı yaa 3
SaĞoL..
Referans URL