Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Baykalın Favarosi Avrupa Yakası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal `ın, en beğendiği dizinin ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Avrupa Yakası " olduğu ortaya çıktı. Baykal , diziyi kaçırmamaya özen gösterdiğini belirtirken, Gülse Birsel `i de çok başarılı bulduğunu anlattı.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD ) üyeleri CHP Genel Başkanı Deniz Baykal `a nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetecilerle, yayın dünyasına ilişkin düşüncelerini paylaşan Deniz Baykal , televizyonda eğlenceli dizileri ve programları takip etmeye çalıştığını söyledi.

Dizi izlemenin disiplinli izleyici işi olduğunu ifade eden Baykal , "Ben yoğunluktan ötürü dizi izlemeye fazla fırsat bulamıyorum" dedi.

En beğendiği dizinin Avrupa Yakası olduğunu belirten Baykal , dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel `i de çok beğendiğini; takdir ederek izlediğini kaydetti. Baykal , ayrıca, TV8 ekranlarında yayınlanan Komedi Dükkanı adlı eğlence programını da keyifle izlediğini ve Tolga Çevik , Salih Kalyon ikilisinin harikalar yarattığını belirtti.

"Sevgili Dünürüm" isimli dizinin başrol oyuncularından Haluk Bilginer `in dünya çapında bir oyuncu olduğunu ifade eden Baykal , Türkiye `de sinema ve tiyatro alanında çok başarılı isimlerin bulunduğunu kaydetti.

RTGD `nin yeni yönetiminin Türkiye `nin başarılı gazetecilerden oluşmasının derneğe çok büyük katkıları olduğunu belirten Baykal , "Türk basının daha iyi yerlere gelmesi için böyle anlamlı ve nitelikli derneklere ihtiyacı var, yeni yönetime başarılar diliyorum" diye konuştu.
Referans URL