Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: şikayetçiyiz!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

UkaLa_CocuK Yazan:
herkese özenti vs. diyerek diğer üyelerle ayrımcılık yapmaları ve sitede yöneticiler arası yaşanan tatsızlıklar ve kavgalar nedeniyle üyelere hoş örnek olunmadığı için banlanılmışlardır

aRkadaşımız ßuRda böyLe demiş ama acaßa açıkLayaßiLiRmii foRumda bi kaç kişiden ßaşka kime özenti diomuşuz??! ayrıca sitede yöneticiLeR aRasında yaşanan tatsızLıkLaR dio ne tatsızLıqmızı qöRdün yüceL??! msndeqini dediqini ßiLiyoRuz meRak etme..!

billur we minecikk Yazan:

UkaLa_CocuK Yazan:
herkese özenti vs. diyerek diğer üyelerle ayrımcılık yapmaları ve sitede yöneticiler arası yaşanan tatsızlıklar ve kavgalar nedeniyle üyelere hoş örnek olunmadığı için banlanılmışlardır

aRkadaşımız ßuRda böyLe demiş ama acaßa açıkLayaßiLiRmii foRumda bi kaç kişiden ßaşka kime özenti diomuşuz??! ayrıca sitede yöneticiLeR aRasında yaşanan tatsızLıkLaR dio ne tatsızLıqmızı qöRdün yüceL??! msndeqini dediqini ßiLiyoRuz meRak etme..!

?eet bunu bende merak ediorm..!

msni açsada soRsaq dioRz ama cvp yoqq.!!
Karışmak gibi olmasın ama sizin imzalarınız herşeyi anlatıyor.. Forumda birkaç kişiden başka kimseye özenti demediğinizi söylemişsiniz ama. eğer imzanıza

Alıntı:
özenTi FuNLıkTa başlamış yaaa !!!
Sitenin iLk ayRıca TEK Cenk Fun benim bi keRe..!
Ya özenTiLiqiN bu kaDaRına pessss ! En Büyük Cenk Fun-mışş kesin öyLeDiR ! GeRçekten özenTiLiqin Dozunu kaçıRDınız..NickimDen esinLenip neDenSe NickLeRiniz mystery.... oLmaya başLaDı..Bişey DemeDim ! ama ÖZENTİ CENK FUNLıqaDa susamam kusuRa bakmaın ! Sitenin iLK we TEK [ ! ] CENK FuNı benim bi keRe we bu hep öyLe kaLacak !!!!!!!

ve

Alıntı:
Sizin kişiLiqiniz ÖZENTİ'LikLe sınıRLı>>Sitenin İLK ve TEK .... Funıyım/ßizim mesajLaRımzda kuLLandıqımız haRfLeRi tekRaRLamak[q/R/L] gibisinden..!!

Adamına Göre muamele yaparım.
Kimine iyi kimine kötü oynarım.
Karakterim hakkında yorum yapmaya kalkmayın!
Kimseye gerçek BENİ TANITMADIM!!
çoq fazLa özenti göRmek istiosan[ız] aynaya ßaqın..!

diye yazarsanız bu yazıyı herkes kendi üstüne alır.. Ozaman birkişi değil herkesi kapsar..

ßiz heRkeze demioRz ama üstüne aLınmayan da aLınmıo..! yaRası oLan qocunuR işte..o sözLeRin sahißi vaR ztn kimsede duRduk yeRe üstüne aLınmasın..
aynen adminim qüzeL bi açıkLama yapmışsınız teşekkürLer 5)
ama ön yarqıda buLunmuşsunuzz ayrıcada ne biLebiLirizki herkes kedni üstüne aLınır tabikide

Dedektif Yazan:
Karışmak gibi olmasın ama sizin imzalarınız herşeyi anlatıyor.. Forumda birkaç kişiden başka kimseye özenti demediğinizi söylemişsiniz ama. eğer imzanıza

Alıntı:
özenTi FuNLıkTa başlamış yaaa !!!
Sitenin iLk ayRıca TEK Cenk Fun benim bi keRe..!
Ya özenTiLiqiN bu kaDaRına pessss ! En Büyük Cenk Fun-mışş kesin öyLeDiR ! GeRçekten özenTiLiqin Dozunu kaçıRDınız..NickimDen esinLenip neDenSe NickLeRiniz mystery.... oLmaya başLaDı..Bişey DemeDim ! ama ÖZENTİ CENK FUNLıqaDa susamam kusuRa bakmaın ! Sitenin iLK we TEK [ ! ] CENK FuNı benim bi keRe we bu hep öyLe kaLacak !!!!!!!

ve

Alıntı:
Sizin kişiLiqiniz ÖZENTİ'LikLe sınıRLı>>Sitenin İLK ve TEK .... Funıyım/ßizim mesajLaRımzda kuLLandıqımız haRfLeRi tekRaRLamak[q/R/L] gibisinden..!!

Adamına Göre muamele yaparım.
Kimine iyi kimine kötü oynarım.
Karakterim hakkında yorum yapmaya kalkmayın!
Kimseye gerçek BENİ TANITMADIM!!
çoq fazLa özenti göRmek istiosan[ız] aynaya ßaqın..!

diye yazarsanız bu yazıyı herkes kendi üstüne alır.. Ozaman birkişi değil herkesi kapsar..

katılıoRm adminim

şekerkız96 Yazan:
aynen adminim qüzeL bi açıkLama yapmışsınız teşekkürLer 5)
ama ön yarqıda buLunmuşsunuzz ayrıcada ne biLebiLirizki herkes kedni üstüne aLınır tabikide

zuhaaha xD! bncede uyarabilirdiniz ama imzaya öyle yazmakk...

uyaRmaqLa anLamıoLaR işde..ama siz ßunu neRden anLARsınızkii...
bise ne demek istiosun cnm
Sayfa: 1 2 3
Referans URL