Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Araştirmacı qazeteci Tuqce...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

çağla001 05:14 PM Giris Yapiliyor [hele sükür nerdesinGirl_sigh]
billur=cuk)) 05:14 PM Kimler Çevrimiçine Bakıyor [napıon qız orda unutma kendini heeAggressive]
şeymoş 05:09 PM Kimler Çevrimiçine Bakıyor [sendemğ şeymoş sendemi ordasınMega_shok]
ezgİi 05:05 PM Billur Yazgan Fan Club Ana Sayfa [heh saten ordasın hep çok sevdin qoz]
dodoking 05:02 PM billur yazgan video Konusunu Okuyor [aferin çocuqum oqu faydası vardır]
Ziyaretçi 05:14 PM eren ve sevgilisi Konusunu Okuyor [sanane milletin sevqilisinden ziyeretçi üye ol üye]
Ziyaretçi 05:14 PM Tuğçe Taşkıran Resimleri Konusunu Okuyor [resimler nasıl oqunuyor annamadım Friends]
Ziyaretçi 05:14 PM İşte Serdar Ortaç'ın yeni şarkısı Konusunu Okuyor [ziyaretçilik kesmes seni qel sen en iii si üye ol]
Ziyaretçi 05:14 PM pelin karahan resimleri Konusunu Okuyor [Üye ol]
05:14 PM Sagopa Kajmer Konusunu Okuyor [wawwwwww rep he hadi jnm kırna bni üye ol ama bana bulaşma ben rock çıyım5]
Ziyaretçi 05:14 PM picasa 2 dersleri Konusunu Okuyor[yawww uzaktan bakmak yetmez sana qel üye ol]
Ziyaretçi 05:13 PM Gülben Ergen ve Oğlu Atlas [Yeni resim] Konusunu Okuyor [anam benimde soyadım ergen 5:)5]
Dewam edicem...
seni iLk defa qöRüoRm yeni üyesin heRaLde3
nese konun qüzeL aRaştıRmaya dwm et3
Eh biras güzel
saqol canımm
çok güzel olmuş saqol
Referans URL