Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Benim yapımım imzalarr.... [isim yazmadım]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar hepsi benim yapımım ismimi yazmadım... yalnızca düz resimleri yaptım...Biliorum çok kötü oldular Fie.... siz alıp photoshopta süsleyip dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz... ama lütfen emeğimin karşılığını veriinn Hiya

Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!

Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!

paintten yapılmış gibi duruo
sqll emek harcamışsın
yo paint diil ama bu işi ilk defa yaptım... ondan öle 5
SqL...!!! jnmısss
önemli diil jnmm
çok güzeller sql
ilq defa yapiosun süffe olmuş3
eğer anlamdığın şeyler varsa program derslerine başvuru yap sorularınız bölümü var saqol

...eDa... Yazan:
paintten yapılmış gibi duruo
sqll emek harcamışsın

berbat yha böyle imzamı olur Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..! YAPMAK YASAKTIR VE BAN SEBEBİDİR./forum a gir de imza nasıl yapılır öğren cicim
Ne diyosun sen be siz süsleyin demiş kız işte çok biliyosan sen yap şopar kılıklı
( nick ile benzettim tam3)

sağol canım çok güzeller..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL