Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: co-adminimzden mystery_crazy'den şikayetçiyizz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ArkadaşLar =ßroKen= adLı üyemiz iLe mystery_crazy adLı qörevLimiz arasında bazı sorunLar çıktı mystery_crazy adLı qörevLimiz özeL mesajdan =ßroKen= adLı üyeye hakaret etmiş vede bunu =ßroKen= adLı üyemiz bnm şikayet etmemi sitedi çünkü o şikayet etmiş oLsaydı beLki inanmazdı dye ama kanıtını bende gördüm buyrun resim:
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!
evt aynen öLe dedi sizce bnmi banlancam omu?
yemin ederim ben öle bişe demedim...kanıtlayayım hatta !ayça abla admin kp den bakar mısın? böle mi demişim acabaa???!!!!!!!
ßunu paintten siz yapmışsınızz !!!
ßüşracım seni çok seviyorum. Salla sen onları.. Hepimiz seni tanıyoruz ve seni çok seviyoruz.. 2 kişi birleşip sana yalan atıp iftira ediyorlarsa bu onların sorunu...
ben ve diqer üyeler hep senin arkandayız..
ben bıktım siz bıkmadınız yaa !
Vermiş olduğunuz resimden özel mesaj id'sine baktım.
Mesaj id'si: 11349
Bu id ne diyecek olursanız.Bu id'yi biz admin paneline giriyoruz ve böyle bir mesaj var mı bakıyoruz.Ancak sistem bu id'de bir mesaj bulamadı.
ßen sonuna kadar ßüşra'mın arkasındayım !...

_ßiLLu$uM_ Yazan:
ßüşracım seni çok seviyorum. Salla sen onları.. Hepimiz seni tanıyoruz ve seni çok seviyoruz.. 2 kişi birleşip sana yalan atıp iftira ediyorlarsa bu onların sorunu...
ben ve diqer üyeler hep senin arkandayız..

canım benim amacım iftira atmak deqiL ayrıca ben bu resmi paintten hiç bişi yapmadım bana =Broken= adLı arkadaşımız gönderdi bendende şiakyet etmem için rşca etti ve bende şikayet ettim yemin ederimki bana gönderdiqi resmi direk buraya koydum
ayrıcada paintten yapsaydı prent screnn yaparken aLtında paint yazardı ama öm gösterim yazıyor bakarsan buna ne cvpınız oLcak acaba 12
resim:Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!

PİT10 Yazan:
Vermiş olduğunuz resimden özel mesaj id'sine baktım.
Mesaj id'si: 11349
Bu id ne diyecek olursanız.Bu id'yi biz admin paneline giriyoruz ve böyle bir mesaj var mı bakıyoruz.Ancak sistem bu id'de bir mesaj bulamadı.

peki bişi söLüem emsaj siLindiysede ve siLinenLerdende boşaLtıLınca yinede gözüküyormu çünkü üyemiz gelen kutsundan ve silinnelerden boşaltmış.

tamam şekerkız96 pardon çok özür dilerim o zaman sözüm sadece ßroken için geçerlidir !..
Tuqceden beklenir..! ßen öle bişey yazmadımm !!!!! Ayrıca Merve ayça ablanın mesajını bir daha oku..!Paint die hiçbir zaman yazmaz jnm!

şekerkız96 Yazan:

peki bişi söLüem emsaj siLindiysede ve siLinenLerdende boşaLtıLınca yinede gözüküyormu çünkü üyemiz gelen kutsundan ve silinnelerden boşaltmış.

ya yuh hala yalan söliosunuz ! SİLSE BİLE FARK ETMEZ ÇÜNKÜ BTN MSJLAR ADMİN KP YE KAYITLII !!!!!!!!ßana aşırı takmışsınz !!Yeter yaa

Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL