Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: D.mod olmak istiyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
merhabalar ben Dilara D.mod olmak istiyorum.
konu sayım:23(konularım üzerinde araştırma yapıyorum konu açmak olsun diye konu açmıyorum)
mesaj sayım:339(çoğalacaktır)
+rep sayım:22
kilitli k.:7(o zamanlar yeniydim ve ilk tecrübemdi o yüzden böyle oldu özür dilerim)
ve ayrıca internete girdiğim her zaman billurfuna girerim.
Sayın adminlerim eğer bana bu görevi layık görürseniz bende bu konuda size layık olmaya çalışacağım. umarım layık görürsünüz
Keşke kendini geliştirip rütbe başvurusunda bulunsaydın, böyle asla rütbe sahibi olmazsın !...
Bencede mesaj sayısı daha gerek rep gerek konularda lazım bence olamazsın canım ama ilerde olursun inş. kalbini kırmak istemem ama boşunada ümitlenmeni istemem ama adminlerin kararı ama şimdi diğer mod. adayları baya uğraşarak oldu sen az konularla olursan haksızlık olur ;)
cnm bnm bile basvurumu kabul edmediler hem 60 küsür konum hemde 400 küsür mesajım war düşün yani
nie olmasqiee shis admin deilsinis karar vermeyinn
phence konu sayısı biras artabilir mesajları ii kararı adminler verir!
teşekkür ederim seker_billur
önemli değil xD
canım yinede ümit vermeyelim diyorum ben kendini geliştirmesi gerek deneme modların konularıına mesajlarına bakın bide..
ama d.modlarda ilq mod olduqlar zaman onların da konusu bu kadardı... onlar kac yıllıq d.mod3
phende qendimden biliorum
hepiniz haklısınız belkş yeterli deilim ama benim son 1 ay boyunca ayaım alçıda bu halimle bu siteye girip çalışmalarıma devam ediyorum herhalde bunun karşılığı olur.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL