Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Ağustos 2008 Ayının Üyesi Başvuru Formu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ağustos 2008 ayının üyesi yarışmasına aday olmak isteyenlerin başvuruları burdan yapılacaktır.Aday olmak isteyenlerin aşağıda belirttiğim hususları ciddi ve doğru bir şekilde cevaplamaları zorunludur.Yapılan başvuru birdaha kesinlikle iptal edilmez..!!!Yarışmayı kazanan ve ayın üyesi seçilen kişiye +100 rep verilecektir.Forumda rütbe sahibi olanlar yarışmaya katılamayacaklardır(Resim-Team,D-Mod,Mod,SüperMod vs.).Başvuru süresi 15 Temmuz 2008 tarihinde sona erecek ve oylama başlatılacaktır.Oylama süresi ise 31 Temmuz tarihinde sona erecektir.Eğer yeterli katılım ve başvuru bulunamazsa o ayın üyesi seçilmeyecektir.

Nick :
Mesaj Sayın :
Konu Sayın :
Sitemizde Geçirdiğin Süre : (Günde ne kadar sitemizde duruyorsun?)
Forum Rütben :
Yarışmaya Katılmanın Sebebi : (Rep/Diğer-Belirtiniz)
nick:cesaretli3
mesaj sayın:1,877
Konu sayın:40-45 felan3
Sitemizde Geçirdiğin Süre:1-2 saat
Yarışmaya Katılmamın Sebebi:Her zaman olduğu gibi rep için katılıyorum yarışmaya3 3 3
pardon yaaa düzeltiyim,özür dilerim
Nick:Cesaretli3
Mesaj sayın:1,878
Konu Sayın:40-45 felan
Sitemizde Geçirdiğin Süre:1-2 saat
Forum rütben:Profesyonel Billurcu
Yarışmaya Katılmamın Sebebi:rep3 3 3
Nick :=ßroKen=
Mesaj Sayın :450
Konu Sayın :73
Sitemizde Geçirdiğin Süre : (Günde ne kadar sitemizde duruyorsun?)5-6 saat
Forum Rütben :tam ßillurcu (ama eski resim teammım]
Yarışmaya Katılmanın Sebebi : (Rep/Diğer-Belirtiniz) her zaman bana verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum...ayrıca yaratıcı fikirleri olan bir kızım.ve bu site için elimden geleni yapıyorum..ve yapmaya da devam edicem.bence daha yeni olduğuma rağmen sitede iyi işler yaptım ve arkadaşlarıma saygı gösterdim.arkadaşlar gönül rahatlığıyla beni seçebilirsiniz...görevimi en iyi biçimde yerime getirim...ama tabi bu sizin kararınız aramızda hiçbir şekilde kırgınlığa,küskünlüğe,saygısızlığa izin veremem
cesaretli,=ßroKen= başvurularınız kabul edildi.
bend katılmak istiyorummm
billureceminbirtanesi henüz yeni üye olmuşsunuz.Aktifliğinizi arttırdıktan sonra başvuru yapabilirsiniz.
Nick : sheqeR_qirL_
Mesaj Sayın : 117 ve artacak
Konu Sayın : 15
Sitemizde Geçirdiğin Süre : (Günde ne kadar sitemizde duruyorsun?) 2-3 saat
Forum Rütben : Aktif Billurcu
Yarışmaya Katılmanın Sebebi : (Rep/Diğer-Belirtiniz) bende bi renk sahibi olmak istediğim için yarışmaya katılıyorum ayrıca yarışmaya katılma sebeplerimin arasında repde var3[/b]
sheqeR_qirL_ başvurunuz kabul edildi.
bende katılmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm3
GençFenerli henüz yeni üye olmuşsunuz.Aktifliğinizi arttırdıktan sonra başvuru yapabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL