Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: TürKceyi düzgün kullanmayanlara 1 gün ceza verilmeli...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

ÖNERİ

ben bu duruma dur demek istiyorum forumumuzda neredeyse doğru düzgün türkçe yazan YOK evet bence düzgün kullanmayanlara 1 gün ban verilmeli banı açılınca hala devam ediyor sa 2 aylık yada kalıcı banlanmalı benim sadece önerim bu ister kabul edin isterseniz etmeyin...
Ama bence biz böyle konuştukca atalarımızın kemikleri sızlıyor türkçemizi ne hala getirdiler diye dili olmayan bir ülke sayılmaz lütfen arkadaşlar alışkanlık olduğunu biliyorum ama lütfen dikkat edin size yalvarıyorum
Bence böyLe birşey oLursa ben bu siteden atıLırım ya 3
Bence öyLe deqiL de türkçeyi düzgün kullanmayanları görevliler uyarıp düzeltsin yani ban olmasın bence....
oda oLabilir ama moderatörlerde insan ne kadar yetişebilirler ki
yha sacmalamayın bir qere sitedee qimse doru dürüst türkçe kullanmayı phende dail o zaman herkese versinler!!
Adminlerde insan 3 Bizim böyle birşeye yetişmemizin imkanı yok 12
Sitemize Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun..!'nda 14. maddede zaten böyle bir kural var.Ancak uyan yok.=ßroKen= dediğini yapabilmeyi çok isterdim ancak dediğim gibi buna yetişemeyiz.

seker_billur Yazan:
yha sacmalamayın bir qere sitedee qimse doru dürüst türkçe kullanmayı phende dail o zaman herkese versinler!!

Bencede ya sadece görevli kişiler görüdğü kişileri düzeltsin ama görevlilerimiz yetişemez bence olmaz...

14.) Forumda mesaj yazarken düzgün ve anlaşılır Türkçe kullanmaya, imla kurallarına uymaya özen gösteriniz. Forumlar bir sohbet ortamı değildir. Bu nedenle sohbet ederken kullandığınız işaretleri, kısaltmaları mesajınızda kullanmayın. (Örneğin; Thx yerine Teşekkürler, Pls yerine Lütfen kullanabilirsiniz.).

HAKLISINIZ AMA bence mesela üyeler gördükleri anda bu konuyu moderatöre bildir butonuna basar moderatörlerde o konuyu inceleyerek süzeltir yada sırf bunun için 4 üye ye rütbe verilir mesaj düzenleme yetkisi onlar düzenleyebilir ama mesela günde benim gibi 4-5 saat bilgisayar basında oturanlara bu nasıl olurdu...
4 üye dediklerine süper mod rütbesi vermemiz gerekiyor ki her kategoriye hâkim olabilsin.Ancak herkesi süper mod yapabilme şansımız da yok.
Ya herkes kullanmıyor ifadesi yanlış çünkü ben çok çoğu düzgün türkçe kullanıyorum =) Ama ceza kötü gibi..
hmm zaten 2 tane war temmuz sonunda 2 tane daha olur yda moderatörlerden 2 si olur
Sayfa: 1 2 3
Referans URL