Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: sevgili PİT10 sen işini yapamıyosun
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
BENİM YAZDIĞIM KONUYU SİLMİŞSİN SAÇMA SAPAN ŞEYLERİ ALIYOSUN KOYUYOSUN SENDEN BİR RİCAM VAR BENİ SİLERMİSİN LÜTFEN ZATEN HİÇ BİR ŞEY YOK BU FORUMDA BİLLUR SENİN GİBİ AKILLI OLMAYAN İNSALARI NERDEN BULUYOR BİLMİYORUM SENİ DEĞİL ONU ELEŞTİRİYORUM

RİCAMI YERİNE GETİR BARİ BUNU YAP

ßüyük haRfLe ßaşLık açmak yasakk!! AnLamıomusn..!
Edit ßy billur we minecik !!
Konun siLinmedi ßi keRe qözLeRin ii qöRmüo heRaLdde!! TaRtışma paneLine ßakaRsan konunu ßuLuRsun !! tabiqi hakaRet ettiqin için cezanı çekiceqsin asıL ßizm foRum oLaRak sana ihtiyacımız yoq!!!
hih

billur we minecikk Yazan:
Konun siLinmedi ßi keRe qözLeRin ii qöRmüo heRaLdde!! TaRtışma paneLine ßakaRsan konunu ßuLuRsun !! tabiqi hakaRet ettiqin için cezanı çekiceqsin asıL ßizm foRum oLaRak sana ihtiyacımız yoq!!!

ß-tanem gerekli açıklamayı yapmış hih

Sana sadece gülüyorum 3 6.000 üyesi olan bir forumun 1 üye kaybedip 5.999 üyesi olmasına razıyım.Önce biraz mouse'ni kullanda konularının silinip silinmediğini iyice gör ondan sonra konuş.Yazmış olduğun bu yazı ile kimin ne kadar aklının olduğunu ispat ettin.İşimi yapıp yapmadığım da seni hiç mi hiç ilgilendirmez.Madem forumda birşey yok site ziyaretçilere açık bir site sadece linkler gizli.ÜYE OL-MA-SAY-DI-N..!
Şimdi kafama takacağım senden daha önemli şeylerim olduğundan onlarla meşgul olacağım.
Hadi sana güle güle.
Referans URL