07-11-2008, 07:48 PM
Kendisinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan’la evlenen Pınar Altuğ canlı yayında 'taciz'e varan eleştirilere uğradı. Belki ben çocuk seviyorum! Kime ne?
Yaz başında Yağmur Atacan’la evlenen ve 8 haftalık hamile olan Pınar Altuğ, önceki gece Evlilik Dansı adlı programda Cenk Eren ve Selin Özkök Karacehennem ile tartıştı. Altuğ, eşinin kendisinden küçük olması nedeniyle önce Cenk Eren tarafından eleştirildi. Eren, ünlü sunucuyu örnek göstererek, “Pınar benim çok iyi arkadaşım. Fakat, ben Yağmur’la evleneceğini duyunca saygı duydum ama tasvip etmedim” diye konuştu. Altuğ, bu sözler karşısında önce sakinliğini korumaya çalıştı. Fakat Eren’in yarışma boyunca bu konuyu gündeme getirmesi Altuğ’u çileden çıkardı.
Cenk Eren: Pınar’ın Yağmur’la evleneceğini duyunca saygı duydum ama tasvip etmedim.
Pınar Altuğ: Çok gördük yaşları birbirine uyup da yapamayanları...
Selin Özkök Karacehennem: Evlilikte arada büyük yaş farkı olması olumsuz neticeler verir. Bunu bana danışanlara da söylüyorum.
C.E.: Biraz önce Selin Hanım, ‘Pınar’ın evliliği farklı’ dedi. Nesi farklı?”
P.A.: Farkı şu; evliyim ve bebek bekliyorum.
S.K.: Birkaç yıl önce sizi Yağmur Bey’le Bodrum’da gördüm. Yağmur birkaç kez suya girip çıktıktan sonra sizden “Yeter artık atlama” uyarısını aldı.
P.A.: Biliyorsunuz bunun yaşla hiç ilgisi yok. Ben eminim ki Yağmur 10 sene sonra da aynı olacak. Ben çocuk seviyorum. Kime ne!