Billur Yazgan Fan Club

Tam Versiyon: Son bölüm Çarşamba günü
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Memur muzafferin final bölümü carsamba gunu yayınlacaktır.Duyurulur
sqal canım yhaf bu fiLm nie bu akdar kısa yhaf 2
reytingler doalyı bitti
niye bitirdiler diziyi yhaaa hangi çarşamba bu çarşambamı dizi???
of ya çok gzLdi nie bitirioLar 2
bu yılın en güzel dizisi nasılda bu kadar erken biter arkadaşlar ben sadece televizyonda bu diziyi izlerdim ama maalesef son oluyor. ben bu insanlarımızı anlamış değilim aile hayatını konu edinen diziler dururken bizim insanlar bize serseriliği şımarıklığı her pisliği öğreten dizileri seyrederler ama bu mükemmel diziyi izlemezler hayret ediyorum.bu arada kartal çidamlı hocamı sevda çiçeğinden tanırım gerçekten çok mükemmel bir yönetmen kendisine sevgiler.bu tür diziler artık çıkmaz bende artık sadece televizyondan maçları izlerim.sizi çok özleyeceğiz teşekürler sizlere[/color][/font]
Fox Tv bunu hep yapıyor.
Doğru gün ve saatte yayınlanmayan dizinin reyting alamaması oldukça doğal...
Şu an "Prenses parfinya" diye sihirli bir dizi yayınlıyorlar. "Bez Bebek" dizisinin aynısı..
Bir TV kanalı kendi dizisinin taklidini nasıl yapar anlamış değilim... Pes Doğrusu...
ewt yha cok kısa sürdü ve yine ewt fox bunu hep yapıo
neden bitiriyorlar diziyii?

Dedektif Yazan:
Fox Tv bunu hep yapıyor.
Doğru gün ve saatte yayınlanmayan dizinin reyting alamaması oldukça doğal...
Şu an "Prenses parfinya" diye sihirli bir dizi yayınlıyorlar. "Bez Bebek" dizisinin aynısı..
Bir TV kanalı kendi dizisinin taklidini nasıl yapar anlamış değilim... Pes Doğrusu...

haklısın14

Sayfa: 1 2
Referans URL